Vali Kaldırım Dediğini Yapmaya Devam Ediyor

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Karakoçan ilçesine çıkartma yaptı. Vali Çetin Oktay Kaldırım ilçeye bağlı köyleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vali Kaldırım Dediğini Yapmaya Devam Ediyor

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ’da göreve başladığı ilk gün, “Yerimizde durmayacağız. Makam durmak için gelmedik. Köy köy, mezra mezra, belde belde gezip hem sorunları yerinde tespit edip hem de çözümler üretmek yeni projeler geliştirmek için çalışacağız. Bütün arkadaşlara talimat veriyorum. Çizmenizi, botunuzu arabanıza koyun. Ben arabama koydum Sahada olacağız. Bol bol gezip çalışacağız” demişti.

Vali Kaldırım, ilk gün dediği gibi ilçe ilçe, köy köy gezmeye devam ediyor. Vali Kaldırım, Karakoçan ilçesini ziyaret ederek ilçeye bağlı köylerde incelemelerde bulundu.

Kaldırım’ın ilk durağı, Karapınar köyü oldu. Köy muhtarı Ramazan Batmaz ile birlikte köyü gezen Vali Kaldırım, köylülerle sohbetti. Köylülerin sorunlarını dinleyen Kaldırım, kurum müdürlerine sorunların çözümü için talimat verdi.

YATALAK HASTAYI UNUTMADI

Vali Kaldırım Karapınar köyünde yaşayan yatalak hasta Resul Akbulut’u ziyaret etmeyi de unutmadı. Akbulut ailesini ziyaret eden Vali Kaldırım, aile ile sohbet etti. Resul Akbulut ve ailesi Vali Kaldırım’ın evlerine yaptıkları ziyaretten dolayı oldukça mutlu oldu.

KIZILCA KÖYÜNE ZİYARET

Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın bir sonraki durağı ise Karakoçan’ın Kızılca köyü oldu. Vali Kaldırım, Özel İdare marifetiyle yapılan jeotermal sondaj arama çalışmalarını ve şantiye alanını ziyaret ederek sondaj çalışmaları hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Kaldırım, Kızılca köyü sakinleriyle de sohbet ederek sorunlarını dinledi. Köylerdeki ziyareti devam eden Vali Kaldırım’a ilçe yöneticileri de eşlik ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
muhammed
muhammed - 6 yıl Önce

Sayın valim siz bu memlekete fazlalıksınız! Çalışıyorsunuz ya koşturuyorsunuz ya izi istemeyen çok. Yazıklar olsun o vekillere belediye reisine rektöre bürokratlara..

MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

İYİKİ VARSINIZ,SAYIN VALİM İNŞALLAH BİR BAHNE BULUP SİZİ BAŞKA BİR ŞEHİRE ATAMA YAPMAZLAR.SAYGILARIMLA

Rektör
Rektör - 6 yıl Önce

Dubaililerin Arsayı vermedi rektör

SIRADAKİ HABER

banner137