"Türkiye de böyle bir yer yok. Anadolu’da çok önemli bir merkez." dedi ve kolları sıvadı. Geldiği günden beri, Elazığ’ın potansiyellerinin ülke ve tüm dünya tarafından bilinmesi ve tanıtılması yönünde birçok çalışma başlatan Vali Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabından yeni bir projesini daha vatandaşlarla paylaştı.

“YERLİ VE YABANCI TURİZME KAZANDIRILMALI”

Hemen her açıklamasında özellikle birçok turizm alanını bünyesinde barındıran Sivrice İlçesi’nin geliştirilmesi için çalışma yaptıklarını ifade eden Vali Kaldırım, Manzarası ve yeşil ile mavinin buluştuğu Hazar Gölü ve Hazar Baba Dağı’nın yerli ve yabancı turizme kazandırılması gerektiğini vurguluyordu.

Sosyal Medyayı sıklıkla kullanan Vali Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ için yaptığı birçok çalışmayı da hesaplarından duyurmaya devam ediyor.

“ADVENTURE PARK VE ZİPLİNE PROJESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Vali Kaldırım resmi twitter hesabında bu kez, Hazar Gölü’nde turizmi geliştirmek ve çeşitlendirmek için son yıllarda birbirinden farklı heyecan içeren; aynı zamanda insanların kaliteli zaman geçirmesi ve eğlenmesi için düzenlenen parkurlardan oluşan adventure park ve zipline projesi için çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Macera parkları, yüksek ve ip parkurlarının yer aldığı, yetişkin ve çocukların eğlenceli ve kaliteli zaman geçireceği adventure park ve zipline projesi’nin tamamlanmasıyla Elazığ ve Sivrice Bölgesinin turizm anlamında daha hızlı gelişmesi sağlanacak.