4-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Elazığ Günleri”nin 3. günüyle devam ediyor.

Elazığ’ın tanıtımı noktasında çalışmalarına ara vermeden devam eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirilen “Elazığ Günleri”nde Kanal Fırat televizyonunda canlı yayın konuğu oldu.

“KATILIM GERÇEKTEN ÇOK İYİ”

Gelen ziyaretçiler burayı çok güzel buluyorlar diyen Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Esnafımız mutlu oldu mu gerisi tamam. Şu anda gördük, inanılmaz memnunlar. İnşallah yarın daha yoğun olacak. Memnuniyet had safhada. Burada da kalabalık çok iyi. Esnaf bölümünde de çok iyi. Güzel bir tanıtım oluyor, güzel bir etkinlik oluyor. Ben kendi gözümden söylemeyeyim; gelen ziyaretçiler fevkalade iyi buluyorlar. Diğerleriyle de kıyasladıklarında en iyisi diyorlar. Katılım önemliydi. Katılım ise gerçekten çok iyi. Memnuniyet verici düzeyde. Mekan olarak da fiziki şartlar çok iyi. Önemli olan Elazığ’ın bütün değerlerini buraya yansıtabilmekti. Farklılıklarını, kültürünü, sanatını, ürünlerini yansıtabildiğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“DİĞER İLLERE DE ÖRNEK OLUYORUZ”

‘Elazığ artık tanıtımı öğrendi’ ifadelerine yer veren Vali Kaldırım, “Bir yandan Elazığ’daki değerle, bir yandan kültürel, sanatsal etkinliklerle devam ediyor. Dolu dolu bit tanıtım programı oldu. Yarın da inşallah en güzel şekilde tamamlanmış olacak. Bizi herkes kıskanıyor. Elazığ bu tür işlerin hakkını veriyor. Elazığ artık tanıtımı öğrendi. Her seferinde de üstüne koyarak gidiyor. Hem yurtiçi, hem yurtdışı fevkalade işler yapılıyor. Diğer illere de örnek oluyoruz. Her açıdan örnek oluyoruz. Trabzonlu misafirlerimiz var onları ağırladım ‘Trabzonlar kıyas edilemez’ diyorlar” şeklinde konuştu.

“ŞEHİR DIŞINDAN BURASI İÇİN GELENLER VAR”

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, “Hem bu tür tanıtımlarla, hem de sosyal medyada yaptığımız tanıtımlarla bunu yıktık. Tüm alanları gezdim. Stantları gezdim, esnaf bölümünde vatandaşlarla da sohbet ettim. Trakya’dan en doğuya kadar misafirler vardı. Şehir dışından burası için gelenler var. Bu çok güzel. Sadece İstanbul’dakiler değil de, İzmir’den gelmişler, Trakya’dan gelmişler. Bu güzel. Onlara ulaşabilmek, onları buraya çekebilmek bizim hedefimiz zaten bir açıdan burada hemşerilerimizle burada buluşmak. Elazığlılarla burada buluşmak. Gurbet yaşayan özlem çekenlerle aynı zamanda diğer insanlarımıza, diğer illere ulaşıp onlara da tanıtım yapmak. Biraz önce büyük bir grupla karşılaştım, biz burayı gördükten sonra bir Elazığ turu yapacağız dediler” ifadelerine yer verdi.

“BURADA CANLI YAYINLARLA BÜYÜK BİR FEDAKARLIKLA, İNSANLARA ULAŞTIRIYORSUNUZ”

‘Yaptığınız canlı yayınlarla her yere ulaştırıyorsunuz’ diyen Vali Çetin Oktay Kaldırım, “Tanıtımların amacına ulaştığını gösteriyor. Bende sadece Türkiye’ye değil, Dünyaya ulaştığımızı düşünüyorum. Gurur verici bir şey. Sesimizi de duyuruyoruz demek ki insanlara ulaşıyoruz. Sizlere de teşekkür ediyoruz. Burada canlı yayınlarla büyük bir fedakarlıkla, insanlara Türkiye’nin hatta Avrupa’ya yayın yaptığınız her yere ulaştırıyorsunuz bu güzellikleri. Teşekkür ediyoruz” dedi.