Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ’da mağdur olan esnaflar için önemli ve bir o kadar da anlamlı bir kampanya başlattı.

“ESNAF KARDEŞLİĞİ PROGRAMINI BAŞLATIYORUZ”

Vali Kaldırım, yaptığı açıklamada; “Esnafımıza destek olmak için aldığımız karar doğrultusunda koronavirüs salgını nedeniyle işyeri kapanan esnafımızla iş yeri açık olan işletmelerimizi eşleştirme ve esnaf kardeşliği programını başlatıyoruz. Bütün iş dünyamızı ve onları temsil eden oda, birlik ve borsaları bu programa desteğe ve en az bir esnafımızla kardeş olmaya davet ediyorum. Biz aziz bir şehiriz, hepimiz kardeşiz şimdi birlik, beraberlik ve kardeşlik zamanı... Koronavirüs salgını nedeniyle işyeri kapanan esnafımızla işyeri açık olan işletmelerimizi eşleştirme ve esnaf kardeşliği programını başlatıyoruz. El ele, gönül gönüle hep birlikteyiz...” ifadelerini kullandı.

İLK DESTEK ETSO’DAN

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın açıkladığı Esnaf Kardeşliği Programına ilk destek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’ndan geldi.

ARSLAN: İKİ İŞLETMEYİ KARDEŞ İŞLETME İLAN EDİYORUM

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan iki işletmeyi kardeş işletme olarak ilan ettiğini duyurarak “Sayın Valim, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olan bu dönemde, esnafımızla omuz omuza sırt sırta vermek, bizlerin bu şehre vefa borcudur. Ben de 2 işletmemizi kardeş İşletme ilan ediyor, maddi manevi yanlarında olmayı taahhüt ederek, kampanyanızı destekliyorum” dedi.

YAŞAR: DÜKKANI KAPALI OLAN DOĞAN’A DESTEK OLACAĞIMIZI BEYAN EDİYORUZ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Yaşar ise “Valimizin aldığı bu haklı karara ve başlatmış olduğu esnaf kardeşliği projesine ilk desteği biz veriyor; kapalı çarşıda alınan karar gereği dükkanı kapalı olan Cahit Doğan’a işletmesi tekrar açılana kadar destek olacağımızı beyan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

VALİ KALDIRIM’IN ÇALIŞMASI TAKDİR TOPLADI

Vali Kaldırım tarafından başlatılan kampanya kısa süre içerisinde bir çok kesiminin takdirini topladı. Başta esnaflar olmak üzere vatandaşlar Vali Kaldırım’a bu anlamlı destekten dolayı teşekkür etti.