Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ’a geldiği ilk günden itibaren şehre yabancı ve yerli yatırımcı çekebilmek için yoğun bir şekilde gayret gösteriyor.

Vali Kaldırım’ın girişimleriyle daha önce Elazığ’a yurt dışından birçok yatırımcı davet edilmiş ve bu gelen yatırımcıların bir kısmı Elazığ’a yatırım yapma kararı alarak yatırımlarını başlatmışlardı.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın Elazığ’da başlattığı bu yatırım atağı görmezden gelinmedi ve Vali Kaldırım’ın çabaları ödüle layık görüldü.

Vali Çetin Oktay Kaldırım’a İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Bader İş Dünyası ve Yatırım Fırsatları Zirvesi’nde yabancı yatırımcıları Elazığ’a çekme, yatırımcılara sağlanan yardım ve kolaylıklardan dolayı Türkiye’nin en iyi yatırımcı dostu şehri plaketi verildi.



Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Elazığ’a büyük onur... İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Yatırım zirvesinde yabancı yatırımcı çekme ve yatırımcılara göstermiş olduğumuz yardım ve kolaylıktan dolayı ödüllendirildik ve plaket aldık... Elazığımız Türkiye’nin en iyi yatırımcı dostu kenti...” ifadelerine yer verdi.