Köy ziyaretlerine devam eden Vali Çetin Oktay Kaldırım Maden ilçesine bağlı Plaj ve Gezin Köylerini ziyaret ederek, köy sakinleri ile bir araya geldi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım köy ziyaretleri öncesi Sivrice ilçesi ziyaret ederek Sivrice Kaymakamı Mustafa Temiz ve İlçe Belediye Başkanı Ebubekir Irmak’tan Sivrice ilçesi ve hazar gölü ile ilgili bilgiler aldı.

Vali Kaldırım, beraberindeki heyetle birlikte Sivrice İlçesi ziyaretinin ardından Maden ilçesine bağlı Plaj Köyünü ziyaret etti.

Vali Kaldırım, Plaj Köyü’nde Maden Kaymakamı Ömer Büyükergene, Köy Muhtarı Ahmet Örnek ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Plaj Köyünde bulunan çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Kaldırım, Plaj Köyü Muhtarı Ahmet Örnek ve köy sakinlerinden, köyün sorunları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Maden ilçesine bağlı Gezin Köyüne geçen Vali Kaldırım, Gezin Köyü Muhtarı Yılmaz Selçuk’tan köyün sorunları hakkında bilgi aldıktan sonra Gezin Köyü plajında incelemelerde bulundu.

Ziyaretinde bir değerlendirme yapan Vali Kaldırım, “Bugün Plaj ve Gezin Köyümüzü ziyaret ettik. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek köylerin ve vatandaşlarımızın sorunları hakkında muhtarlardan, köylü vatandaşlarımızdan bilgiler aldık. Vatandaşımızla, insanlarımızla daha yakın olmak, sorunları yerinde görmek için ilçelerimizi, köylerimizi ziyaret ederek oralarda yaşayan vatandaşlarımızla sohbet edip hayır dualarını alıyoruz” dedi.

Köy ziyaretlerinin ardından Hazar Gölü’nde incelemelerde bulunan Vali Çetin Oktay Kaldırım daha sonra Hazar Gölü kenarında bulunan işletme, tesis ve kamp alanlarını gezerek ziyaretlerde bulundu.