Vali Kaldırım, Öğrencilere Karnelerini Dağıttı

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ile birlikte Avukat İbrahim Gök Ortaokulu’nda Öğrencilerin Karne Heyecanına ortak oldu.

Vali Kaldırım, Öğrencilere Karnelerini Dağıttı

2018 – 2019 Eğitim ve Öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım da öğrencilerin karne heyecanına eşlik etti.

Vali Kaldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’le birlikte Avukat İbrahim Gök Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilere karnelerini veren Vali Kaldırım, karne hediyelerini de unutmadı. Öğrencilerle sohbet edip şakalaşan Vali Çetin Oktay Kaldırım, öğrencilerin hediyelerini de takdim etti.

KALDIRIM: BU DUYGUYU YAŞAMAYAN YOK

Karne heyecanını yaşamayanın neredeyse olmadığını ifade eden Vali Kaldırım, “ Bu duyguyu yaşamayan yok. Öğretilmenin tedrisatında burada kim olursa olsun geçmeyen yok. Bu heyecanı biz de yaşadık. Tabi şartlar sürekli değişiyor. İmkânlar sürekli gelişiyor, değişiyor, çeşitleniyor. Teknoloji gelişiyor. Yani bugün çocuklarla iki muhabbet ettiğinizde aslın da yeni nesillerin hangi noktaya geldiğinin ufkunun nasıl açıldığını görüyoruz. Bu sevindirici aza önce de ifade ettim gerçekten şuanda Elazığ’da Türkiye de tüm uygulama alanlarına giren bir şehir Eğitimde bir cazibe merkezi, Marka Şehir Olmuş Durumda Özel sektör yatırımlarında Üniversitesi bizim ana gövdemizi oluşturan Milli Eğitimizle gerçekten çok başarılı işler, hizmetler yapılıyor. Bir yandan Fiziki imkânlar geliştiriliyor. Teknolojik imkânlar, bir yandan da 128 bin öğrenciye hizmet eden genç nüfusa hizmet vermekteyiz. Bu gençlerin de çocuklarında en donanımlı, en iyi şekilde yetişmesi için faaliyetler, etkinlikler yapılıyor” dedi.

GÜRTÜRK: ÇOCUKLARIMIZDAN İSTEDİKLERİMİZ OKUMALARINI DEVAM ETTİRMELERİ

2018 – 2019 eğitim öğretim yılının güzel bir şekilde tamamlandığını kaydeden Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “Özellikle yaz tatilinde de Bakanımız Ziya Selçuk’un 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde yaz etkinlikleri konusunda bugün Öğrencilerimizin karneleriyle birlikte velilerimizin yapabilecekleri çalışmalar konusunda verdik. Mutlaka velilerimiz burada yapabilecekleri çalışmaları işaretleyip, Öğrencilerimizle birlikte bu etkinlikleri yaparlarsa öğrencilerimiz yaz Tatillerini dolu, dolu geçirmiş olacaklar, Elazığ her yerde okuyor projemiz devam ediyor. Gerçekten o da dolu, dolu geçti. Çocuklarımızdan istediklerimiz okumalarını devam ettirmeleri, özellikle bazı okulumuz da yaz okullarımız açılıyor. Buraya devam etmeleri, çocuklarımızın camilerimizde açılan yaz kuran kursuna devam etmeleri konusunda çocuklarımızı buralarda daha güzel bir şekilde eğitim öğretimlerini öğrenerek, eğitilerek devam ettirmelerin istiyorum” diye konuştu.

SEVİM: BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZA İYİ TATİLLER DİLİYORUZ

Avukat İbrahim Gök İlkokulu Müdürü Bayram Sevim, “2018-2019 Eğitim Öğretim yılı başarıyla sona erdi. İnanıyorum bugün gerçekten bizim için mutlu bir gündü. Sayın Valimize, Sayın Milli Eğitim Müdürümüzü burada Ağırlamak bize mutluluk verdi. Öğrencilerimiz heyecanlıydı, Öğretmenlerimiz heyecanlıydı. Bu karne heyecanınızı bizimle yaşayan Sayın Valimize, Sayın Milli Eğitim Müdürümüze ve tüm Velilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bütün çocuklarımıza iyi tatiller diliyoruz” diye kaydetti. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137