İlimizdeki deprem sonrasında ligden çekilen ancak çalışmalarına verilen aranın ardından pazartesi günü start verecek olan Elazığspor, ilimiz valisi Çetin Oktay kaldırım ve Belediye başkanı şahin Şerifoğulları’nı ağırladı.

Ziyarette, Başkan Selçuk Öztürk tarafından Vali Çetin Oktay Kaldırım'a 23 numaralı Elazığspor forması hediye edilirken, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na ise plaket takdim edildi.

ÖZTÜRK: PROBLEMLERİN ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA HER DAİM YANIMIZDA OLMUŞLARDIR

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Selçuk Öztürk, "Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım ve Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları bugün kulübümüzü ziyaret ederek bizleri onurlandırmışlardır. Kendilerine kulübümüzün son durumu hakkında bilgiler verdik. Sağolsunlar; Kıymetli Valimiz ve kıymetli Belediye Başkanımız, kulübümüzün yaşadığı problemlerle yakından ilgilenen ve bu problemlerin çözümü noktasında her daim yanımızda olmuşlardır. Valimiz Çetin Oktay Kaldırım ve Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'na çok kıymetli destekleri ve kulübümüze göstermiş oldukları teveccüh için camiamız adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.