Elazığ’ın marka değerini yükseltmek amacıyla Elazığ’ın gelişiminde, tanıtımı ve yükselişi için çalışmalarını sürdüren Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın bu defaki durağı Sivrice oldu.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım İlk olarak Sivrice’de kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını ve trafiğe kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışan İl Özel İdaresi ekiplerini ziyarette bulundu.

Çetin Oktay Kaldırım Hazarbaba Kayak Merkezi’nde öğrenciler ve aileleri ile sohbet etti.

Vali Kaldırım daha sonra Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ve Jandarma Komutanlığı’nı ziyarette bulunarak Asker ve Polis ile bir araya gelerek onlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Sivrice İlçesi’nde yapımı sürdürülen Hükümet Konağı’nın inşaatında incelemelerde bulunan Vali Kaldırım Hükümet Konağı hakkında Mustafa Temiz’den bilgiler aldı.

Sivrice Esnaflarını ziyarette bulunan ve Sivrice esnafının sorunlarını dinleyen Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ilçe esnafına hayırlı ve bol kazanç temennisine bulundu.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım sosyal medya yaptığı açıklamada, “Sivrice’de zor şartlarda yapılan karla mücadele ve köy yollarını açık tutma çalışmalarını yerinde inceledik ve bu yıl yenilediğimiz Hazarbaba Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulunduk” şeklinde açıklamada bulundu.