Vali Kaldırım Yurtbaşı Belediyesine gelişinde Belediye Başkanı Yasin Yılmaz ve Belediye çalışanları tarafından karşılandı.

Yurtbaşı Belediyesine geldiklerinden dolayı Vali Çetin Oktay Kaldırım’a teşekkür eden Belediye Başkanı Yasin Yılmaz; “Bizleri burada yalnız bırakmadıkları için kendilerinden Allah razı olsun diyorum.” dedi.

“HERKESİN GÖNLÜNE TAHT KURMUŞ KARDEŞİMİZ”

Vali Çetin Oktay Kaldırım ise “ Geçtiğimiz günlerde malum Belediye Başkanımız Mustafa Ergin kardeşimiz Hakk’a yürüdü. Gerçekten Yurbaşı’nda, Elazığ’da sevilen herkesin gönlünde taht kurmuş bir kardeşimiz, bir belediye başkanımızdı. Allah tekrar gani gani rahmet eylesin. Hem kendisine rahmet diliyorum hem de ailesine başsağlığı diliyorum. Yaptığı hizmetleri unutulmaz gerçekten Yurtbaşı’na takdiri şayan hizmetler yaptı. Allah razı olsun kendisinden. Belediye Meclisimiz bir seçim yaptı ve yerine Yasin Yılmaz kardeşlimiz geldi ve o da bu bayrağı devraldı. İnşallah aynı şekilde, aynı özveriyle, aynı gayretle, aynı azimle çalışmalarına devam ettirecektir" ifadelerini kullandı.

“EMEKLERİ ÇOK BÜYÜK”

Yurtbaşı beldesinin önemli bir yer olduğunu belirten Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım “Buraya çok defa geldim ve Mustafa Başkanımla toplantılar yapmıştık, görüşüp projeleri konuşmuştuk. Kendisi gerçekten çok gayretli bir başkandı ve hem kaynak üretme noktasında hem de var olan kaynakları vatandaşlara aktarma noktasında bürokrasiyi de ortadan kaldırmış, risk alan bir başkandı. Dolayısıyla emekleri çok büyük Allah kendisinde razı olsun. İnşallah Yasin kardeşimiz de aynı şekilde belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanlarıyla aynı hizmetleri arttırarak devam ettirecektir. Tekrar hayırlı olsun, Allah mahcup etmesin” diye konuştu.

Ziyaretten sonra Vali Kaldırım, Yurtbaşı Hipodromu’nu ziyaret ederek Türkiye Jokey Kulübü At Yarışları’nın İlkbahar-Yaz Yarış Sezonu’nun açılış startını verdi.