Vali Kaldırım’dan Göç Açıklaması

Elazığ’da yaşanan depremin ardından şehrin göç verdiği söylentilerine Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’dan açıklama geldi. Bütün şehrin alt yapısıyla yenileneceğini ifade eden Vali Kaldırım, Elazığ’ın söylenenlerin aksine göç alan ve yıldızı parlayan şehirlerden biri olacağını söyledi.

Vali Kaldırım’dan Göç Açıklaması

Elazığ’da 24 Ocak meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından şehirden göç olur mu söylentilerine cevap Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’dan geldi.

Elazığ’dan beklenen göçün aksine göç alacağını ifade eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, şehrin altyapısıyla birlikte yenilendiğini belirtti.

Türkiye’nin en yaşanabilir şehirlerinden birinin Elazığ olacağını vurgulayan Kaldırım, birikmiş sorunların tek tek çözüldüğünü ve yatırım açısından iklimi en iyi şehirlerinden biri olacağını söyledi.

KALDIRIM: BUNU NET SÖYLÜYORUM; ELAZIĞ’DAN GÖÇ OLMAZ

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ’ın yıldızı parlayan şehir olacağını kaydederek, “Bazen duyuyoruz Elazığ’dan göç olur mu olmaz mı diye. Ben bunu net söylüyorum; Elazığ’dan göç olmaz. Elazığ tam tersine Türkiye’nin en yaşanabilir en güzel kentlerinden birisi olacak. Tüm kent yenileniyor ve alt yapısı son derece güçlendiriliyor. Güzel Projeler hazırlandı. Elazığ bütün sorunlarını şu ana kadar birikmiş sorunlarını da bakanlarımızın burada varlığıyla, cumhurbaşkanımızın ilgisiyle çözdü, çözüyor. İnşallah Türkiye’nin en yaşanabilir şehri olacak. Yatırım alt yapısı en iyi olan şehirlerden olacak. Tam tersine burası göç alan, yıldızı parlayan, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden birisi olacak. Yatırımcılar gelmeye başladı. Bir tekstil vadisi projemiz vardı o çok hızlandı, benzeri projeler, istihdam projeleri daha yeniden bir inovasyon ve tasarım merkezi bitti. Hayalimizdi, onun bitmiş halini gezdi. Türkiye’nin kalbi olacak orası. Bu tür yatırımlarla Elâzığ’ı Türkiye’nin en güzel şehri yapacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2020, 18:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
eren
eren - 4 yıl Önce

DOĞRUDAN KIYAK!

Tayin değil, atama değil, rotasyon falan değil direkt Vali'den kıyak...

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ertuğrul Kar'ın gelini Fethi Sekin Şehir Hastanesinde çalışırken sırf gece nöbetlerinde zorlanıyor diye Elazığ Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım tarafından İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan Personel A.Ş'de sözleşmeli personel olarak işe alındı.

İşe alınan sadece Ertuğrul Kar'ın gelini değil, MHP İl Genel Meclis Üyesi Osman Dilek'in henüz okuldan mezun olmayan kızı ve Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Cuma Telçeken'in oğlu da yine Vali beyin imzasıyla aynı şirkette işe alındı.

Millet depremle yatıp depremle kalkarken yüzlerce işsiz genç İŞKUR kapılarında sürünürken Vali'nin Meclis üyelerine kıyağı kıyağı şaşkınlık yaratırken akıllara da şu soruları getirdi:
* Bu çocuklar Meclis Üyelerinin çocukları olmasaydı Sayın Vali bunları yine işe alır mıydı?

* Biri iktidardan diğer ikisi muhalefetten olan Meclis Üyelerine çekilen bu kıyak ne anlama geliyor?

* Diğer meclis üyelerinin ve bu şehirde depremden zarar gören binlerce işsiz gencin suçu ne?

* Bu tür yanlışlıklaradan dönmek için ille de FOX TV'de haber olmak mı gerek?

Ali kemal YAVUZ
Ali kemal YAVUZ - 4 yıl Önce

Geçen hafta 14000 kişinin ikamet etdiğini paylaşmıştınız vali bey şimdi bahsetdiğinde yanlışlık olmasın,ELAZIĞ güzelleştireceğinden bahsediyorsun öncesinde neden yapmadınız yenimi göreve geldiniz dürüst ve gerçekci olalım.

SIRADAKİ HABER

banner137