Vali Kaldırım’dan Kanyonlara Bir Çıkartma Daha

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, beraberinde ki heyetle birlikte Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonlarında incelemelerde bulundu. Öte yandan Vali Kaldırım, Baskil İlçesinde de çeşitli ziyaretler gerçekleşirdi. 

Vali Kaldırım’dan Kanyonlara Bir Çıkartma Daha

Elazığ ile Malatya arasında bir süredir tartışmalara neden olan Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonlarına Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım bir kez daha çıkartma yaptı.  Vali Kaldırım, Baskil Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat ile birlikte Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonlarını inceledi.

Kanyonlarda bir süre inceleme yapan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve beraberindeki heyet daha sonra Kanyon manzarasında Türk Halk Müziği Sanatçısı Aygün Çam eşliğinde saz çalıp Elazığ Türküleri seslendirdiler.

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Baskil Belediyesi'ni de ziyaret ederek, Belediye Başkanı İhsan Akmurat'tan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Kaldırım daha sonra Baskil ilçesinde de bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Kaldırım daha sonra ilçede ki vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti, sorun ve talepleri yerinde dinledi.

Kaldırım, Mehmetçikleri de unutmadı, Baskil ilçesinde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Mehmetçikleri ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2019, 23:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
onur
onur - 4 yıl Önce

hayretler içindeyim tek sorunumuz kanyonmuş gibi günlerdir uğraştığımız şeye bakın nerdeyse kanyonumuzu çalacaklar diye 24 saat nöbet tutacağız merak etmeyin kanyon şimdiye kadar nerde duruyosa bundan sonrada yerinde kalacaktır

SIRADAKİ HABER

banner137