Vali Kaldırım’ın Talimatıyla Tüm Birimler Seferber Edildi

Elazığ Valiliği tarafından Elazığ’da yağış nedeniyle zarar gören yerlere müdahale edilmesi için; Özel İdare, Karayolları, AFAD, çevre şehircilik ve DSİ’ye ait bütün araç ve ekiplerin seferber edildiği açıklandı.

Vali Kaldırım’ın Talimatıyla Tüm Birimler Seferber Edildi

Elazığ’da öğlen saatlerinde başlayan yağış kenti etkisi altına aldı ve kent genelinde tüm cadde ve sokaklarda hasar oluşturdu.

Yağmurun etkisiyle bazı mahallelerde evler yıkıldı.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatıyla yağmur nedeniyle zarar gören yerlere müdahale edilebilmesi için Özel İdare, Karayolları, AFAD, çevre şehircilik ve DSİ’ye ait bütün araç ve ekipler seferber edildi.

VALİ KALDIRIM’IN TALİMATIYLA BİRİMLER EDİLDİ

Elazığ Valiliği tarfından yapılan açıklamada, "İlimiz öğlenden sonra yoğun yağmur sonrasında ilimizde sel ve su baskınları meydana gelmiştir. İlimiz belediyesi ve merkeze bağlı belde belediyeleri tüm imkanlarını kullanarak zarar gören yerlere müdahale etmektedir. Belediye çalışmalarına destek olmak ve sel ve su baskınlarından etkilenen bütün vatandaşlarımıza biran önce yardımcı olmak üzere Özel İdare, Karayolları, AFAD, çevre şehircilik ve DSİ’ye ait bütün araç ve ekipler Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatıyla sevk edilerek seferber edilmişlerdir” denildi.

HABER: SITKI TAŞEL
Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2019, 18:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137