Vali Kaldırım’ın Talimatları İle Hazırlanan Görseller, Büyük Beğeni Topladı

Elâzığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatları ile sosyal medyada farkındalık oluşturmak ve sosyal duyarlılığı arttırmak adına çeşitli başlıklarla görseller hazırlandı. Hazırlanan bu görseller büyük beğeni topladı.

Vali Kaldırım’ın Talimatları İle Hazırlanan Görseller, Büyük Beğeni Topladı

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde Dünyanın her yerinde görülen yeni tip koronavirüsün (COVİD-19) Türkiye’de de görülmesinin ardından virüsün yayılmasını engellemek üzere yetkililer birçok önlemler aldı.

Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında Pandemi Kurulu toplanarak virüse karşı çeşitli önlemler aldı.

Son olarak İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine gönderdiği genelgede, sokak hayvanlarına düzenli olarak mama, yem, yiyecek ve su bırakılmasını, hayvanların yaşam alanlarının dezenfekte edilmesini istedi.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, bu konuda da büyük bir hassasiyet gösterdi.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatları ile sosyal medyada farkındalık oluşturmak ve sosyal duyarlılığı arttırmak adına, “20 yaş altı, evdeyiz ve bol bol kitap okuyoruz değil mi!”, “Bu günlerde sokaktaki dostlarımızı da unutmayalım…”, “Evde sağlık var, hayat var, bol bol kitap okuyun, ailenizle güzel vakit geçirin, müzik dinleyin, zorunlu olmadıkça evden çıkmayın”, “Gelin hep birlikte dünyanın incisi bu şehri en sağlıklı şehir yapalım, dünyaya örnek olalım”, “Sokaktaki dostlarını unutma!”, “Sokaktaki dostlarını unutma” başlıklı görseller hazırlandı.

Hazırlanan bu görseller büyük beğeni topladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137