Uzun yıllar boyunca Elazığ’da Valilik yapan, başarılı çalışmalarıyla her kesimden vatandaşın sevgisini toplayan Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Vali Zorluoğlu’na Elazığ ziyaretinde eşi Sevcan Zorluoğlu hanımefendi de eşlik etti.

ZORLUOĞLU AİLESİ BÜYÜK BİR İLGİYLE KARŞILANDI

Elazığ’da büyük bir ilgiyle karşılanan ve sokakta vatandaşların adeta bağrına bastığı Van Valisi Murat Zorluoğlu Elazığ’la ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

“ELAZIĞ HAYATIMIZDA ÇOK ÖZEL YERİ OLAN BİR ŞEHİR”

Vali Zorluoğlu, “Biz Elazığ’la yeniden buluştuk bir araya geldik. Hakikaten çok memnun kaldım bende. İlgi çok yoğundu. Biz de özlemişiz Elazığ’ı. Ben her zaman söylüyorum Elazığ benim ilk göz ağrım. Sık sık gelmeye arzu ediyorum ama yoğunluktan dolayı da çok gelemiyoruz. Ama geldiğimizde de her seferinde buradan giderken de ayaklarımız geri geri gidiyor. Elazığ bizim çok sevdiğimiz, bizde kalbimizde, gönlümüzde hayatımızda çok özel yeri olan bir şehir” dedi.

“SONUNA KADAR HAK ETTİĞİNİZ BİR ÖDÜL ALDINIZ”

Vali Murat Zorluoğlu, konuşmasında Türkiye’nin en iyi yerel televizyon kanalı seçilen Kanal Fırat’ı da unutmadı. Kanal Fırat’ı başarısından dolayı tebrik eden Zorluoğlu, “Kanal Fırat’la da bu vesile ile bir araya geldik. Sizleri de seviyoruz. Tebrik ediyoruz. Yerel televizyon olarak sonuna kadar hak ettiğiniz çok kıymetli bir ödül aldınız. Yürekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

“EVDE DE ELAZIĞ’I ANIYORUZ”

Van’da da sık sık Elazığ’ı yad ettiklerini belirten Vali Zorluoğlu, “İnşallah önümüzdeki günlerde yeniden Elazığ’a geliriz. Eşimde ben de çocuklarım da evde de çoğu kere Elazığ’ı anıyoruz. Hatıralarımızı yeniden yaşıyoruz. İnşallah bu güzellikle daim olur. Elazığ her zaman bizim gönlümüzde bu müstesna yerini koruyacak” dedi.

“SEVİYORUZ GAKGOLARI”

Tüm Elazığlılara selamlarını ileten Vali Murat Zorluoğlu, “Elazığlı hemşerilerime kardeşlerime buradan en kalbi duygularımla selamlarımı saygılarımı iletiyorum. Bugün sokakta gezerken de vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Hakikaten insan bam başka duygulara kapılıyor. Bu bir karşılıklı sevgi. Bu şehir gerçekten benim için Trabzon gibi hatta zaman zaman Trabzon’un bile önüne geçen bir şehir. Seviyoruz Gakgoları” ifadelerini kulandı.

SEVCAN ZORLUOĞLU: BURAYA GELİNCE ÇOK MUTLU OLUYORUM

Vali Murat Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu hanımefendi ise “Gerçekten çok güzel bir ilgi var. Buraya gelince çok mutlu oluyorum. Onun için de sık sık geliyorum. Bir yıl oldu gideli ama ben 3 – 4 defa geldim. Elazığ’ı özlüyoruz. Van’a da geliyorlar ziyaretimize. Biz de geliyoruz. Özlüyoruz. Çok seviyoruz Elazığ’ı. Buradan bütün vatandaşlarımıza sevgilerimi saygılarımı iletiyorum. Gönlümüz onlarla” dedi.