Vali Sonel Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tunceli Valisi ve Kayyum Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, haftalık okul ziyaretleri kapsamında Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nu ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Vali Sonel daha sonra Özel Munzur Bakımevi’ni ziyaret etti.

Vali Sonel Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Tuncay Sonel beraberinde Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Sami Doğan ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Aslanoğlu ile birlikte erken saatlerde Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ’nu ziyaret etti.

Okulda incelemelerde bulunan ve sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Vali Sonel, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Ziyaretinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Tuncay Sonel, öğrencilere ve öğretmenlere kolaylıklar ve başarılar diledi, öğrencilere hediyeler dağıttı.

Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Sonel öğrencilerin durumlarını ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Daha sonra Vali Sonel ziyaretlerine Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Sami Doğan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü M. Akif Bildirici ile birlikte Özel Munzur Bakımevi’ni ziyaret etti.

Vali Sonel bakımevinde yaşayan yaşlılar bir süre ile sohbet etti.

Bakımevinde türküler söyleyerek eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137