Vali Yırık Açıkladı! Elazığ'da Vaka Sayısı Artıyor mu?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ’daki koronavirüsteki son durumla ilgili Kanal Fırat Televizyonu’na özel açıklama yaptı. Şehirdeki vaka sayısında kısıtlamaların etkili olduğunu belirten Vali Yırık, “kısıtlamalar tesirini gösteriyor ama aynı duyarlılıkla aynı bilinçle devam etmemiz gerekiyor” dedi. Yoğun bakımlardaki doluluk oranlarıyla da ilgili konuşan Vali Yırık, "Hastanelerde iyi durumdayız. Kötü değiliz" ifadelerini kullandı.

Vali Yırık Açıkladı! Elazığ'da Vaka Sayısı Artıyor mu?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, koronavirüsle ilgili Kanal Fırat Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Şehir genelinde tedbirler aldıklarını ve ekiplerin de sürekli sahada olduğunu belirten Vali Erkaya Yırık, kısıtlamaların Elazığ’da etkisini gösterdiğini ifade etti. Vali Yırık ayrıca yoğun bakımlardaki doluluk oranlarıyla da ilgili bilgi verdi.

YIRIK: BÖYLE DEVAM ETTİKÇE SAYI AZALACAK

Elazığlı vatandaşların kurallara uyduğunu söyleyen Elazığ Valisi Yırık, “İnşallah bu virüs belası öncelikle ülkemizden sonra dünyadan bertaraf olur. Vatandaşlarımızın bu süreçte dikkatli olması gerekiyor. Bugünde sokağa çıkma kısıtlaması var. Elazığlı hemşehrilerimizin maske, mesafe ve hijyen konusundaki duyarlılığına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Böyle devam ettikçe sayı azalacak. Bunu ümit ediyoruz. İnsanlarımızın duyarlılığı sayesinde bu virüsünde sonunu getireceğiz Allah’ın izni ile” ifadelerini kullandı.

YIRIK: KISITLAMALAR TESİRİNİ GÖSTERİYOR

Elazığ’da ekiplerin sürekli sahada olduğunu anımsatan Vali Yırık, “Tedbirlerimizi alıyoruz. Ekiplerimiz sürekli sahada. Gerek Cumhurbaşkanımız gerekse bilim kurulu bu süreçte birtakım tedbirleri uyguluyor ve almaya devam ediyor. Bu tedbirlerin etkili olması için her birimizin kendi açımızdan kendi ölçeğinde katılım sağlaması gerekiyor. Böyle yaparsak bir dayanışma içerisinde bu illetten kurtulabiliriz. Geldiğimiz noktada tabii ki kısıtlamalar tesirini gösteriyor ama aynı duyarlılıkla aynı bilinçle devam etmemiz gerekiyor. Bu sürecin özü kontrollü sosyal hayat. Bu anlamda vatandaşlarımızın bu duyarlılıkla devam ettiği sürece inşallah sayımız azalacaktır. Ama aynı bilinçle devam edersek” açıklamalarını kaydetti.

YIRIK: HASTANELERDE İYİ DURUMDAYIZ

Yoğun bakımlardaki doluluk oranlarıyla da ilgili bilgi veren Elazığ Valisi Erkaya Yırık, “Hastanelerde iyi durumdayız. Kötü değiliz Allah’a hamdolsun. İnşallah iyi olacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sayıların Gücü
Sayıların Gücü - 3 yıl Önce

Vali Bey, keşke iyiyiz, kötüyüz gibi göreceli ifadelerde bulunmak yerine sayı verseydi. Türkiye geneline yayılmış bir salgında şehirlere göre sayı vermeme durumunu anlamak mümkün değil.

Açıklıyorum
Açıklıyorum - 3 yıl Önce

Azalıyor iyiyiz yataklar boş şeher sessiz son durum bu hayırlı işler

Mustafa
Mustafa - 3 yıl Önce

Vali bey şu afad evleriyle ilgili bir açıklama bekliyoruz yıl sonu geldi hani 8bin konut

Elaziğli
Elaziğli - 3 yıl Önce

Gayretine şahidiz sayın valim eyvAllah

Ahmet çelik
Ahmet çelik - 3 yıl Önce

Vali bey güzel çalişiyorr

Ramazanb23
Ramazanb23 - 3 yıl Önce

Elazığa gelmiş en iyi vali

Özden Yıldız
Özden Yıldız - 3 yıl Önce

Sayın valim 20 gün Bi kapansa hiç hastalık kalmaz insanlar duyarlı değil evlerden dışarı hiç çıkmadım böbrek hastasıyım hareket edemez duruma geldim lütfen artık Herkez dikkat etsin bitirelim korona yi Allaha emanet olun inşAllah saygılarımla

Ahmet atkıcı
Ahmet atkıcı - 3 yıl Önce

Sayin valim,
Okul oncesinin egitime acilmasi valilik kararina birakilmisken ,surece katkı saglamak açısindan acmasaydiniz daha iyi olurdu.
Hareketliliği azaltmak acisindan önemli...


SIRADAKİ HABER

banner137