Vali Yırık: Basketbol Takımımız Kendini İspat Edecek ve Gösterecektir

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Botaşspor’a mağlup olan Birevim İl Özel İdare Takımı’nın maçlarını mümkün oldukça izlediğini belirtirken, iyi oynamalarına rağmen maçı kaybeden takımı kutladığını söyledi.

Vali Yırık: Basketbol Takımımız Kendini İspat Edecek ve Gösterecektir

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Birevim İl Özel İdare-Botaşspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Birevim İl özel idare kadın basketbol takımının Botaşspor’la oynadığı karşılaşmayı izleyen Elazığ Valisi Erkaya Yırık, maç sonu yaptığı değerlendirmede, mümkün oldukça maçları takip ettiğini belirtirken, Botaşspor karşısında iyi mücadele eden takımı kutladığını söyledi.

YIRIK: BASKETBOL TAKIMIMIZ KENDİNİ İSPAT EDECEK VE GÖSTERECEKTİR

Vali Erkaya Yırık, “Birevim İl Özel İdare Kadın Basketbolş Takımı’mız Elazığ’ın değerlerinden birisidir. Mümkün olduğu kadar kadınlarımızın basketbol maçlarını takip ediyoruz. Güzel maçlar da çıkartıyorlar. Bugün itibariyle Botaşspor Kadın Basketbol Takımı’yla yapmış olduğu maçta da gayet iyi mücadele sergiledi. İyi de sayılar attılar. 80’in üzerine çıktılar. Ama tabi rakip takım da gerçekten bu ligde uzun yıllardır mücadele eden, Avrupa Kupaları’nda maçlarını oynamış son derece tecrübeli bir takım. Onlarda açıkçası iyi oynadılar. Attıkları tüm şutlarda mütemadiyen girdi. Bizim kızlarımızda gerçekten oyuncularımızda çok iyi mücadele ettiler. Onlarda iyi sayılar attılar. Ama biraz da yeni oyuncularımızın varlığıyla ileriki haftalarda ellerinin sıcaklığıyla inşallah takımımız daha iyi olacak. Bugün kaybetmemize rağmen 82-95 maçı vermemize rağmen mücadele açısından son derece iyi bir maçtı. Ben kızlarımızı tebrik ediyorum. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki haftalarda takımımız daha iyi olacak ve bu ligde Birevim İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımımız kendini ispat edecek ve gösterecektir inşallah” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Saim
Saim - 3 yıl Önce

Bi basketimiz eksik kapatın gitdin

SIRADAKİ HABER

banner137