Vali Yırık: Elazığ'da 13 Bin 765 Öğrencimiz Yüzyüze Eğitime Başladı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, yüzyüze eğitimin başlamasıyla ilgili açıklama yaparak, “Elazığ’da toplam 272 okulumuzda 13.765 öğrencimiz bugün itibariyle yüzyüze eğitime başlamıştır” dedi.

Vali Yırık: Elazığ'da 13 Bin 765 Öğrencimiz Yüzyüze Eğitime Başladı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı yüzyüze eğitimin başlamasıyla ilgili açıklama yaptı.

Vali Yırık, “İlimiz genelinde hizmet veren 518 Eğitim kurumundan;  187 ilk okulumuzda 8.765 birinci sınıf öğrencisi ile 85 ana okulumuzda 5.000 ana okulu öğrencisi olmak üzere toplam 272 okulumuzda 13.765 öğrencimiz bugün itibariyle yüzyüze eğitime başlamıştır” dedi.

“TÜM HİJYEN KOŞULLARI SAĞLANDI”

Okullarda alınan tedbirlere değinen Vali Yırık, “Yüzyüze eğitim verecek olan okullarımızda öğrencilerimizin sağlığı için pandemiyle ilgili tüm hijyen koşulları sağlanmış olup, temizlik konusunda tüm tedbirler alınmıştır.  Çocuklarımızı geleceğe daha sağlıklı bir şekilde hazırlamak ve daha sağlıklı bir eğitim süreci sağlamak amacıyla okullarımıza ateş ölçer cihazı, temizlik ve dezanfektan malzemeleri ile öğrencilerimize yetecek kadar maske temini yapılmıştır” ifadelerini kullandı.

“TÜM EĞİTİMLER VERİLDİ”

Vali Erkaya Yırık, “Pandemi ile ilgili gerek öğretmenlerimize gerekse servis şoförlerine gerekli tüm eğitimler verilmiştir. Okul idarelerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin azami hassasiyetiyle birlikte pandemi sürecinin üstesinden el birliğiyle geleceğiz. 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılının başta İlimiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mehmet sanı
Mehmet sanı - 3 yıl Önce

Bahçelievler ilkokuluna atamaları yapmadığı için valimiz halen çocuklar okula gidemiyor

En Zor dönem
En Zor dönem - 3 yıl Önce

En kötü dönemimiz stajyer Vali hic olmadi

SIRADAKİ HABER

banner137