VALİ ZORLUOĞLU, ELAZIĞSPOR KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

Uzun bir süredir sosyal medya üzerinde dolaşan Elazığspor’la ilgili iddialara şehrin en yetkili ağızı Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’ndan açıklama geldi.

VALİ ZORLUOĞLU, ELAZIĞSPOR KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu sosyal medya hesaplarından Elazığspor’la ilgili yapılan iddialara açıklık getirdi.

Geçtiğimiz günlerde İl Yöneticileri Elazığspor’la ilgili toplantı yapmış, yapılan toplantıya Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş, Elazığspor Kulüp Yöneticileri, Karahan Çelik, Osman Altungök ve Yusuf Demirtaş katılmıştı.

Toplantının hemen ardından sosyal medyada Milletvekili Metin Bulut’un Elazığspor’un kapatılması istediğini belirten paylaşımlar yapılmış hatta o paylaşımlarda Metin Bulut’un “Elazığspor’u kapatalım taraftarlar bir gün ağlar üçüncü gün unutur” dediği iddia edilmişti.

ELAZIĞ VALİSİ KONUYLA İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

O iddiaların ardından Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu bir açıklama yaptı. Açıklamalarda bulunan Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, “Sosyal medyada bu konu biraz yanlış yönlendirildi. Elazığspor kulübü bir takım sıkıntılar yaşıyor bütün kulüplerin yaşadığı gibi. Yani futbol kulüpleri Türkiye’de sorunsuz sıkıntısız hiçbir zaman olmuyorlar. Elazığspor’da bu manada bazı sıkıntılar yaşıyor, geçmişte de yaşadı. Elazığspor yönetimi, ilin yöneticileri olarak bizleri belediye başkanını, milletvekillerimizi bizleri bir iftar sonrasında davet ettiler. Bizde uygun bir yerde bir araya geldik Elazığspor’un meselelerini konuştuk. Bize o toplantıda kulüp yönetimi bize son bir yıllık gelir ve giderlerle ilgili olarak ayrıntılı malumatta verdi ve orada şuanda yaşadıkları sorunları, sıkıntıları bize ilettiler. Nasıl Elazığspor’u rahatlatabiliriz, nasıl yeni gelir kaynakları bulabiliriz, Elazığspor’un sıkıntılarını nasıl çözebiliriz bunlar ağırlıklı olarak toplantıda konuşuldu”

“Elazığspor Kapatılsın Gibi Cümleler Zinhar Kullanılmamıştır”

“Orada herkes kendi düşünce ve görüşlerini iletti. Orada ne adı geçen milletvekilimiz Metin Bulut, ne diğer milletvekilleri nede oradaki hazirundan başka birisi Elazığspor’un kapatılması gibi bir konuyu asla gündeme getirmedi. Ben şahidiyim il valisi olarak. Böyle sosyal medyada duyuyoruz. Kapanır üç gün ağlanır dört gün sonra yine aynısı olur gibi cümleler zinhar kullanılmamıştır. Ben buradan bunu bir kez daha kamuoyuna duyurmak istiyorum. Sosyal medya çok kontrol edilebilir bir alan değil. Bazı üzücü ve yanlış yönlendirici paylaşımlar oldu sosyal medyada. Ben tekrar teyit etmek için söyleyeyim, biz o toplantıda Elazığspor’un geleceğini, Elazığspor’un nasıl daha iyi yerlere gelebileceğini konuştuk, Elazığspor’un mevcut gelir yapısını konuştuk. Bundan sonra nasıl daha fazla gelir elde edilebilir herkes bu noktada nasıl elinden geleni yapabilir bunları konuştuk. Şüphesiz serbest bir ortamdı bir fikir jimnastiği gibiydi aynı zamanda. Bizlerde fikirlerimizi orada paylaştık. Bunun daha sonra sosyal medyaya yansıma şekli orada gerçekleşen şekli ile çok uyuşmuyor.”

“Elazığspor Hepimizin Ortak Paydasıdır”

“Ben bütün Elazığspor sevdalılarına şunu söylemek istiyorum. Elazığspor, Elazığ’ın bir değeridir, hepimizin ortak paydasıdır ve hepimizin Elazığspor’udur. Ne valinin kulübüdür, ne milletvekilinin nede belediye başkanının dolayısıyla biz şehir olarak, bu takıma sahip çıkmalıyız. Herkes kendi üzerine düşeni yaparsa ben inanıyorum Elazığspor önümüzde ki yıllarda çok daha iyi yerlere gelecektir” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ SERDAR VE BAŞKAN YANILMAZ DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar bir açıklama yapmış, açıklamasında toplantıda nelerin yaşandığına değinerek, “milletvekilimiz sayın Metin Bulut'un Elazığspor'un kapatılmasına yönelik bir teklifi ya da talebi olduğu iddiası gerçeği yansıtmamaktadır” dedi…

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da sosyal medya üzerinde çıkan iddialara ilişkin yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik mesajları vermiş ancak Metin Bulut’un toplantıda ne dediğine ilişkin bir açıklama yapmamıştı.

Bu haberin tüm telif hakları www.elazigsonhaber.com internet sitesine aittir. Paylaşım yapılırken kaynak belirtilmesi gerekmektedir!

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 22:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yüksel adam
yüksel adam - 7 yıl Önce

vampirler görevdeken elazığ sporu 200 trilyon parayı götürdükleri vakit kapansın demdiniz. adamlar elazığ spora sahip çıktılar kapansın

SIRADAKİ HABER

banner137