Elazığ Eski Valisi Murat Zorluoğlu, bir düğüne katılmak için geldiği Elazığ’da lastikçi Feyzi Babayı ziyaret etmeyi unutmadı.

Elazığ’da görev yaptığı süreç içerisinde sık sık Lastikçi Feyzi Babayı ziyaret ederek onunla sohbet eden Vali Zorluoğlu Elazığ’dan ayrıldıktan sonra da lastikçi Feyzi Babayı ziyaret etti. Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Elazığ’da görev yaptığı süreç içerisinde de sık sık ziyaret ettiği Lastikçi Feyzi Babayı yine ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Vali Zorluoğlu’nu karşısında gören Feyzi Baba şaşırdı ve büyük sevinç yaşadı. Vali Zorluoğlu’na sarılarak hasret gideren Feyzi baba büyük mutluluk yaşadı. Lastkçi Feyzi Baba ile bir süre sohbet eden ve eski günleri yad eden Vali Murat Zorluoğlu daha sonra Van’a gitmek üzere Elazığ’dan ayrıldı.

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Murat Zorluoğlu, “Elazığ’a gidilir de eski dost, Lastikçi Feyzi Baba’ya uğranmaz mı?” dedi.

“ZORLUOĞLU GİBİ BİR ADAM TANIMADIM”

Şuan Van Valiliği görevini yürüten Vali Zorluoğlu, Elazığ’da görev yaptığı süreç içerisinde Lastkçi Feyzi Baba ile sık sık bir araya gelirdi. Lastikçi Fevzi baba, “Vali Zorluoğlu gibi bir adam tanımadım. Gerçekten çok beyefendi çok samimi ve mütevazi bir insan. Allah işini gücünü rast getirsin” demişti.

VİDEO