Vatandaş İle Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Gürgöze, Hilalkent mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Vatandaş İle Buluşmaya Devam Ediyor

Geleneksel hale getirdiği Cuma namazını sonrası mahalle ziyaretlerini sürdüren Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Hilalkent mahalle sakinleri ve esnafıyla bir araya geldi.

“Biz halkımızın gönlünü kazanmayı oyunu kazanmaktan daha çok önemsiyoruz”

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Bugün Cuma ziyaretleri kapsamında Hilalkent Mahallesindeyiz. Bu geziler, bu ziyaretler, halkımızla bir araya gelişlerimiz bize çok önemli bir moral ve motivasyon oluyor. Çünkü ak parti siyaseti halkıyla yapan bir parti. Biz halkımızın gönlünü kazanmayı oyunu kazanmaktan daha çok önemsiyoruz. Hiç bir seçim yokken biz halkımızla beraber olmaya gayret gösteriyoruz. Bu gayretimiz halkımızla bir araya gelemmiz hayır duası olmamız bizlere bir dinamizm kazandırıyor. Teşkilatlarımızı diri tutuyor. Siyasi hareketimizi daha diri tutuyor ”dedi.

“Siyaset halkla yapılır”

Halkıyla barışık olmayan halkının değeriyle örtüşmeyen partinin ayakta kalamayacağını belirten Başkan Gürgöze,”Siyaset halkla yapılır. Türkiye’de artık 16 Nisan’dan sonra çok önemli bir değişim sürecine girildi. HSK da değişiklik oldu ve atamalar yapıldı. Sonraki süreçlerde de 16 Nisanda değişen Cumhurbaşkanının partisi ile ilişiği kesilir maddesinin kalkmasından sonrada 21 mayısta yapılan 3. Olağanüstü kongrede genel başkan seçildi. Merkez Yürütme Kurulu oluşturuldu”diye konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze,”Bizler Elazığ İl Teşkilatı olarak Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte sürekli teravih namazlarını bir başka mahallede kılıyor bir araya geliyoruz. Onların sıkıntılarını dinliyoruz.

Hilalkentte karşılaştığımız ilgidden dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz”dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 17:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137