24 Haziran seçimlerinde AK Parti’den Elazığ milletvekilliğine seçilen Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, ilçe ziyaretleriyle kendilerine destek verenlere teşekkür ettiler.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, il Başkanı Ramazan Gürgöze ve teşkilat üyelerinin ilçe ziyaretlerindeki ilk durağı Ağın oldu.

Milletvekilleri ve İl Başkanına, AK Parti’den milletvekili adayı olan Şahin Şerifoğulları’da eşlik etti.

İl Başkanı ve milletvekilleri, Partilerinin ilçe teşkilatını da ziyaret etti.

GÜRGÖZE: HALKIMIZIN İRADESİ 4 MİLLETVEKİLİMİZİN MECLİSE GÖNDERİLMESİ YÖNÜNDE TECELLİ ETTİ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Milletvekillerimizin tamamı burada ve 5 milletvekili adayımızla huzurunuza çıktık. Halkımızın iradesi 4 milletvekilimizin meclise gönderilmesi yönünde tecelli etti. Diğer milletvekili adayı arkadaşımızla yine takım olarak vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Özellikle hemşerilerimizin hem cumhurbaşkanımıza hem de AK Partiye verdiği destekten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sürekli halkı ile iç içe olan, seçilince Ankara’ya gidip bir işi olmadığında gelmeyen bir siyasi anlayış olmadığımızı ifade ederken bunu fiili hayatımızda ve siyasi hayatımızda da gerçekleştiriyoruz” diye kaydetti.

AĞAR: ÇOK FAYDALI BİR SEÇİM OLDU BİZİM İÇİN

AK Parti Elazığ milletvekili Zülfü Tolga Ağar’da, baba ocağı Ağın’da kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ederek, “Teşekkür turumuzu yapıyoruz ilçelerimize. Ağın ilçemizden başladık. Çok faydalı bir seçim oldu bizim için. Bütün arkadaşlarımızla elimizden geldiği kadar çalıştık, hasbihal yaptık milletimizle. Bizleri takdir ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.  Özellikle Ağın ilçemize, benim ata toprağıma verdikleri güçlü destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

BİR SONRAKİ DURAK KEBAN OLDU

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve milletvekilleri, daha sonra ilçe halkı ve esnafı ile bir araya geldi. AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ ve İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve beraberindekilerin bir sonraki durağı Keban İlçesi oldu.

BALIK: 24 HAZİRAN’DA ZORLU BİR SEÇİM GEÇİRDİK

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık,24 Haziran’a zorlu seçim süreci geçirildiğini belirterek, “24 Haziran’da zorlu bir seçim geçirdik. Türkiye’nin yeni kararlar vereceği adımlar atacağı ama önümüzdeki 100 yıldaki siyaseti belirleyecek bir tercihte bulundu halkımız. Ben bütün Elazığlı hemşerilerime teker teker teşekkür ediyorum. Gösterdikleri teveccüh sayın cumhurbaşkanımıza ve bizlere gösterdikleri verdikleri destek için. Elbette ki destekleri bizim için çok önemliydi. Hepsinden Allah razı olsun. Bundan sonra biz yola çıkarken vakit Elâzığ vakti demiştik. Şimdi vakit hizmet vakti diyoruz. Vakit Elazığlılar hizmet vakti” açıklamalarında bulundu.

AK Parti Elazığ milletvekilleri, İl başkanı Gürgöze ve beraberindekiler ilçe teşkilatı sonrasında Kebanlı vatandaşlar ve esnaflarla da bir araya geldi.

SON DURAK BASKİL OLDU

Teşekkür ziyaretlerinde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekilleri ve il başkanı Ramazan Gürgöze’nin son durağı Baskil İlçesi oldu.

Baskil ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Milletvekilleri ve İl başkanı Ramazan Gürgöze, “24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Baskil kurulduğu günden bu yana cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan AK Partiye ve Cumhurbaşkanımıza sürekli en güçlü desteği veren ilçelerimizin başında yer almaktadır. Baskilli hemşerilerimize sürekli bir şekilde arttırarak destek verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi

BULUT: BASKİL NE ZAMAN Kİ BU ÜLKE ZOR GÜNLERDEN GEÇMİŞ SIKINTILI GÜNLERDEN GEÇMİŞ O ZAMAN ŞAMPİYON OLMUŞ

Baskil’in bugüne kadar milletin adamının yanında durduğunu anımsatan AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Baskil’in özel ilçelerinden biri olduğunu kaydederek, “Baskil 24 Haziran’da Elâzığ’da şampiyon oldu. Baskil’in şampiyonluğu çok özel. Baskil ne zaman ki bu ülke zor günlerden geçmiş sıkıntılı günlerden geçmiş o zaman şampiyon olmuş. Baktığınızda 24 Haziran’da ülkedeki destek oranı düştüğü bir zamanda Baskil en büyük desteği vermiştir. Yine 24 Haziran’da bakıyorsunuz yine en büyük desteği Baskil vermiştir. Baskil kısacası şunu söylemiştir; milletin adamı bize ne zaman ihtiyaç duymuşsa bu millet bize ne zaman ihtiyaç duymuşsa biz orada varız demiştir. Allah var etsin. Allah daim etsin. Bizlerde seçildiğimiz günden bu güne Baskil’e karşı hem vefalı olmaya çalıştık. Baskil’den gelen işleri gerçekten önceledik. Bu konuda sizlerde yakinen bunu takip ettiniz. Bir aday adaylığı dönemi geçirdik. Siyasi partilerden milletvekili adayı olmuş insanlardık. Ama bugün karşınızda Elazığ milletvekiliyiz. Bu saatten sonra bize oy veren, vermeyen herkesin milletvekili olarak Elâzığ’ımıza güzel ilimize hizmet etmeye çalışacağız” ifadelerinde bulundu.

DEMİRBAĞ: ELAZIĞ’IMIZA LAYIK OLMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

AK Parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ ise, “Önemli olan dar zamanda ihtiyaç olduğu zaman destek olmaktır. Bu sebeple Baskil her zaman destek vermiştir. Ben candan yürekten teşekkür ediyorum. Elbette Elazığ’ımızın hepsine teşekkür ediyoruz. Milletvekili sayısı olarak kıyasladığımız zaman 5 milletvekilinin 4’ü bunun böyle hesabı yanlış olur, mevcut sistemine göre ama o şekilde hesap ettiğiniz zaman %80 demektir, 480 Milletvekili ederdi. Yani Elazığ’ımızın Milletvekili sayısı olarak verdiği desteği Türkiye genelinde almış olsaydık, 400’ün üzerinde bir sayıya ulamış olurduk. %60 bile olsaydı, 3 Milletvekili kabul etseniz dahi o destek AK Partiyi 360’lara çıkarırdı. O bakımdan Elazığ’ın Milletvekili sayısı itibariyle verdiği destek taktire şayandır. Baskil’imiz olduğu gibi, Elazığlı hemşerilerimize de candan, yürekten ben teşekkürlerimi arz ediyorum. İnşallah bizde bu vefa borcumuzu Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte yerine getireceğiz. Baskil’imize layık olmaya çalışacağız ve Elazığ’ımıza layık olmanın gayreti içerisinde olacağız” diye kaydetti.

Ak Parti Elazığ milletvekilleri Metin Bulut, Semin Balık, Zülfü Tolga Ağar, Zülfü Demirbağ, İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve beraberindekiler konuşmaların ardından Baskil halkı ve esnafı ile bir araya geldi.