Vefa Der Başkanı Kartakgül, Aday Adaylığını Açıkladı

Türkiye Vefa Derneği Genel Başkanı Zülfü Kartakgül, Yazıkonak Belediyesi’ne AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Vefa Der Başkanı Kartakgül, Aday Adaylığını Açıkladı

Türkiye Vefa Derneği Genel Başkanı Zülfü Kartakgül AK Parti’nden Yazıkonak Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

“AK PARTİ’DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM”

Yazılı basın açıklaması ile aday adaylığını duyuran Kartakgül, “Atadan emanet Yazıkonak Belediyemizi daha iyi bir geleceğe taşımak, hemşerilerimize daha iyi daha mutlu yarınlar hazırlamak adına hak davamızın ak sevdamızı temsil eden AK Parti’den Belediye Başkan Aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.

“YENİ BİR YÖNETİM MODELİ ORTAYA KOYACAĞIMIZA DAİR İNANCIM TAMDIR”

Kartakgül, “Ecdadımın mezarlarıyla dolu olan şahsımın da doğup büyüdüğü topraklara hizmet etme hayalini gerçekleştirmek için sabırsızlanıyorum. Rutin anlayışın dışına çıkarak fiziksel belediyeciliğin gerektirdiği alt yapı peyzaj ve benzeri çalışmaları dışına çıkarak sosyal, bilimsel, kültürel, faaliyet ve projeleri kendimizi amaç edinerek çıktığımız bu yolda gönül belediyeciliğini dustür edinerek tük hemşerilerimizin ayrıştırmadan her problemine muhatap olabileceği yeni bir yönetim modeli ortaya koyacağımıza dair inancım tamdır” dedi.

ZÜLFÜ KARTAKGÜL KİMDİR?

Kartakgül, 1984 tarihinde Elazığ’ın Yazıkonak Beldesinde dünyaya geldi.  İlköğretimini İzmir, Balçova İlçesinde, ortaöğretimini Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda ve Lise eğitimini Balak Gazi Lisesi'nde tamamlayarak başarıyla mezun oldu. 2008 Yılında Azerbaycan- Nahçivan Devlet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümünü tamamlayan Zülfü KARTAKGÜL, daha sonrasında Fırat Üniversitesi Konservatuar Bölümü Müzik Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansa katılıp ''Harput Musikisi ve Çalgıları'' konulu seminer kitabını çıkardı. Kuruluşundan itibaren üye olduğu AK PARTİ'de üniversite başkanlığı ile aktif siyasete başlayan Zülfü KARTAKGÜL, Elazığ’da 20 Nisan 2016 tarihinde kurulan Türkiye Vefa Derneği’nin Kurucu Genel Başkan görevini üstlendi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 18:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

HAYIRLI UGURLU OLSUN,ZÜLFÜ BAŞKANIM RABBİM EMEKLERİNİZİ BOŞA VERMESİN.ŞİMDİDEN CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM.SAYGILARIMLA

tayfur GÖĞDEMİR
tayfur GÖĞDEMİR - 5 yıl Önce

hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner137