Türkiye Vefa Der ile Elazığ’da yerli üretim beyaz eşyayı vatandaşlarla buluşturan bir firma arasında indirim protokolü imzalandı.

Hazar Isı Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tuncel, Elazığlılar’a yerli ve milli beyaz eşya ürünleri ile hizmet ettiklerini söyledi.

TUNCEL: AMACIMIZ YERLİ VE MİLLİ ÜRÜNÜ DAĞITABİLMEK

Bayram Tuncel, “Markamız 30 bin çalışanı olan, 180 ülkeye ihraç eden bir ürün. Tamamen yerli ve milli olan bir ürün. Bu ürünü toptan fiyatına çok kıymetli STK’larımıza duyurmak istedik. Tabi kıymetli başkanımız Türkiye Vefa Der Genel Başkanı Zülfü Bey’e ve kıymetli üyelerine toptan fiyatına bunları dağıtmak istiyoruz. Amacımız hem haklımıza hem kıymetli STK’larımıza faydalı olabilmek. Yerli ve milli ürünü dağıtabilmek” ifadelerini kullandı.

KARTAKGÜL: TOPTAN FİYATINA RAKAMLA BU ÜRÜNLERE SAHİP OLABİLECEKLER

Türkiye Vefa Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül, “Bizlerde Türkiye Vefa Derneği olarak yerli ve milli bir duruş içinde olduğumuzu her platformda ifade etmişizdir. Bunu söylemde bırakmayıp ticari hayatımıza da yansıtarak, alışverişimize de yansıtarak gerçekten böyle bir duruşun içinde olduğumuzu göstermek zorundayız. Bu protokolle birlikte inşallah Regal marka beyaz eşya ürünlerimizi hem Türkiye Vefa Derneği yönetim kurulu üyelerimiz hem de Elazığ’da sivil toplum kuruluşumuza üye olan çok kıymetli hemşehrilerimiz yapacağımız protokol sonucunda toptan fiyatına rakamla bu ürünlere sahip olabilecekler” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL