Genel merkezi Elazığ’da bulunan Türkiye Vefa Derneği’nde devir teslim yaşandı.

Vefa Derneği’nde Kadın Kolları Genel Başkanı Zarife Dal yerini Mukadder Baş’a bırakırken, Gençlik Kolları Genel Başkanı Umut Aytaç, yerini Efe Evsen’e bıraktı.

AYTAÇ: YENİ DÖNEMDE YAPACAKLARI GÖREVDE KENDİLERİNE MUVAFFAKİYETLER İHSAN ETSİN

Genel Başkan Vekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Umut Aytaç, “Cenab-ı Allah yeni dönemde yapacakları görevde kendilerine muvaffakiyetler ihsan etsin. Vefa hareketinin, vefalı gençliğini, vefalı neslini teslim edeceğimiz Efe Evsen başkanımıza başarılar diliyorum. Ve yine Vefalı hanımlar yetiştirecek ve bu yolda hanımlarımıza öncülük edecek mukadder Baş başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

DAL: BİZ ONURLA VE GURURLA BU İŞİ YAPTIK

Kadın Kolları Genel Başkanı Zarife Dal, gönüllülük esası ile çalışma yaptıklarını belirterek, “1 Nisan 2016 tarihinde kurduğumuz bu genel merkezimizi başarıyla bu zamana getirdik. Bundan sonra arkadaşlarımız başarıyla kat ve kat arttırarak devam ettirecektir. Biz onurla ve gururla bu işi yaptık. Severek yaptık. Gönüllülük esas olan bir şey zaten. Gönüllü yapılan şeyde de başarı kaçınılmazdır zaten. Çünkü gönüllen gelip gönüllen yapılan bir görevdir. Bugünde Allah nasip ederse görevimi Mukadder Baş hanımefendiye devir edeceğim. Şerefle devir edeceğim” diye kaydetti.

EVSEN: HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH

Gençlik Kolları Genel Başkanı Efe Evsen,  “Allah nasip etti, başkanım daha bir üst seviyeye gelince biz gençlik kollarına, gençlikle beraber devam etmek kaldı. Hayırlı uğurlu olsun inşallah”ifadelerini kullandı.

BAŞ: SÜREKLİLİĞİ OLAN PROJELER ÜRETECEĞİMİZE DEVAM EDECEĞİZ İNŞALLAH

Kadın kolları Genel Başkanlığına getirilen Mukadder Baş, “Bayrağı buradan devir alıyoruz inşallah. Hizmete ve niyetimizin güzelliğine. Rabbim bizi muvaffak kılsın inşallah. Niyetimiz hizmet etmek. Ve yanımda olan diğer bayan arkadaşlarımla güzel işler yapacağız. Bayan arkadaşlarımıza ve çocuklara ilim ve sohbet konusunda daha farklı program ve projeler katacağımıza, sürekliliği olan projeler üreteceğimize devam edeceğiz inşallah”dedi.