Vefa Karşılıklıdır” Dediler, Polislerimizi Unutmadılar

Trafik Haftasının son gününde Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri, Elazığ / Diyarbakır, Bingöl ve Keban yolu uygulama noktasındaki polislerle bir araya geldi. ”Vefa Karşılıklıdır” adlı proje ile Polislerle bir araya gelen Öğretmenler, çeşitli ikramlarda bulundular.

Vefa Karşılıklıdır” Dediler, Polislerimizi Unutmadılar

Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İdareci ve öğretmenleri Trafik Haftasında, şehrin giriş çıkış noktalarında görev yapan Polisleri unutmadı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Özgen başkanlığında, Elazığ-Diyarbakır-Bingöl ve Keban karayolu kontrol noktasında görev yapan polislerle bir araya gelen okul idareci ve  öğretmenleri evlerinde ve okul mutfak atölyesinde hazırladıkları ikramlarını görev yapan polislere sundular.

TEMİZ: VEFA KARŞILIKLIDIR ETKİNLİĞİ ADI ALTINDA BİR PROJE GERÇEKLEŞTİRDİK
Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Temiz, “Okulumuzda Vefa Karşılıklıdır etkinliği adı altında bir proje gerçekleştirdik. Bu projemizde; Polis arkadaşlarımızın, Polis müdürlerimize iftarla sahur arasında bir kumanya etkinliği olarak onlara, çam sakızı, çoban armağanı bir şeyler takdim edeceğiz. Polislerimiz, 24 Ocak depreminden bu yana bugüne kadar sahada çalışmakta ve biz eğitimcilerle beraber omuz omuza çalışmalar yaptık. Ve şuanda pandemi süresince alanda görev yapıyorlar” dedi.

YEĞEN: TRAFİKTE DAHA DİKKATLİ OLMALARINI İSTİRHAM EDİYORUZ
Trafik şube müdürü Cengiz Yeğen’de öğretmen ve idarecilere teşekkür ederek, “Onların bizi hatırlamaları bizi çok mutlu ettiler iyi ki varlar, birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz. Elazığ halkına hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Bu yıl ki sloganımız; Evdeyiz ama Trafik Kuralları Aklımda Bu vesileyle Trafik haftası nedeniyle halkımıza, Trafik kurallarına uymaları  konusunda, daha dikkatli olmalarını istirham ediyoruz. Trafikte daha dikkatli olmamız gerekmektedir” diye ifade etti.

YILDIZ:  EMNİYET TEŞKİLATIMIZA İKRAM EDİYORUZ
Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek içecek hizmetleri alan şefi Gonca Yıldız’da, “Trafik haftası nedeniyle, okulda yapmamız gereken ikramlarımızı öğrencilerimizin şu anda çıkamamasından dolayı, öğretmenlerimizin de katkılarıyla ikramlarımızı hazırladık. Okul Müdürümüzün de eşliğinde, Emniyet Teşkilatımıza ikram ediyoruz” diye ifade etti.


hazırladıkları ikramlıklardan Elazığ  Emniyet Müdürü Celal Sel’in eşi, Neşe Sel’e sundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2020, 23:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137