Milletvekili Erol, Başkan Erdem’e ve yönetimine başarılar diledi ve bu seçim sonucunun Başkan Erdem için; onure edici olduğunu kaydetti.

EROL: BAŞKAN ERDEM İÇİN; ONERE EDİLMİŞ BİR SEÇİM SONUCU

Milletvekili Erol, “Ziyareti ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Vekil Erol; “Semih bey yeniden tek liste ile cemiyet başkanı seçildi. Kendisini kutlamak için geldik. Bu hem temsil anlamında hem de görevini sorumluluklarını yerine getirmesi ile ilgili yeniden bir göreve layık görmek ve tek listeyle seçime girmek; onure edilmiş bir seçim sonucu olarak değerlendiriyorum. Semih beyin başkanlığında bütün yönetimini ve gazeteci arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.

ERDEM: VEKİL EROL’A ŞEHRİMİZ ADINA TEŞEKKÜRLER!

FHGC Başkan Erdem ise, “ Vekil Erol, basın camiasının her zaman yanında oldu. Kendisi kısa sürede Elazığlıların sevgisini kazanan bir siyasetçi oldu. Elazığlıların sorunlarına eğilmesi ve Ankara’da bunları dillendiriyor olması da Elazığlıların çok hoşuna gidiyor. Kendilerine bir kez daha hem nezaketi için hem de kentimizin sorunlarına eğildiği için şehrimiz adına teşekkür ederim” diye konuştu.