“Veli Buluşmaları ”Programı Ebeveynlerden Tam Not Aldı

Salim Hazardağlı İlkokulu 1. sınıf öğrenci velilerine seminer verildi. Okul Müdürü Cengiz Batmaz ve rehber öğretmen tarafından verilen seminerde okul, veli, öğretmen iletişimi hakkında bilgi verildi.

“Veli Buluşmaları ”Programı Ebeveynlerden Tam Not Aldı

Salim Hazardağlı İlkokulu 1. Sınıf öğrenci velileri için seminer düzenlendi.

Okul Müdürü Cengiz Batmaz ve Rehber Öğretmen Fatma Zehra Karataş tarafından verilen seminerde okul, veli ve öğretmen iletişimi hakkında bilgiler verildi.


Önemli açıklamalarda bulunan Müdür Batmaz, geçmişin birikimi ile geleceğe adlı konuşmasında velilere büyük görevler düştüğünün altını çizdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cihan Karakoçan
Cihan Karakoçan - 4 yıl Önce

Egoist bir okul müdürüne pırılpırıl bir gençliğimizi nasıl emanet edebilirsiniz ki çoçuklarını kendi egoist düşünceleriyle yıllarca büyütmüş bu devletin polisini Askerini memurunu ezik torpilli görüp kendisinin yanın vazıfsıf gören bir okul müdüründen bahşediyorum gerçekten VELİLERE çok büyük bir Sorumluluk düşüyor geleceklerimizi böyle zehirli zihniyetler teslim etmeyelim benim ki sadece naçizane bir hatırlatma saygılarım

İlhami gakko
İlhami gakko - 4 yıl Önce

Arkadaşımız çok güzel bir yorum yazmış bende bir öğretmen olarak sadece şunu yazmak istiyorum bir idareci olarak Beraber mesai yaptığı arkadaşlarına egoistce davranan okul müdürü sadece tepeden bakan bir eğitimci

SIRADAKİ HABER

banner137