Veli Kaynaştırma Programı Düzenlendi

Eksen Yıldızları Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Eksen Yıldızları Anaokulu ve Kreşinin düzenlediği programda aileler bir araya geldi.

Veli Kaynaştırma Programı Düzenlendi

Eksen Yıldızları Eğitim Kurumları düzenlendiği kaynaştırma programında kurumları bünyesinde eğitim veren anaokulu ve kreşinde öğrencisi bulunan ailelerle bir araya geldi.

PINAR: OKUL HAYATIN KÜÇÜK BİR KOPYASIDIR

Programda konuşan Eksen Yıldızları Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Elif Pınar, “Okul hayatın küçük bir kopyasıdır. Öğrencilerimizin Eksen Yıldızları okulunda kazandığı davranışların hayata yansımasında biz velilerin büyük bir katkısı olmuştur. Öğretmen, öğrenci, veli ilişkisine ait pozitif yaklaşımın olması ve iletişim sağlanmasında ortaya çıkabilecek sorunların sağduyu ve hoşgörü ile çözüme kavuşturulması hedeflerimize daha çabuk ulaşmamızı sağlayacaktır” dedi.

ÖZTÜRK: YANIMIZDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Eksen Yıldızları Eğitim Kurumları Kurumsal İletişim Müdürü Tuba Öztürk, “Ben başta biricik öğretmenlerim, abalarım olmak üzere her zaman yanımızda olan, bize desteğini esirgemeyen yönetim kurulu başkanımız Hasan Uzun Bey’e, psikoloğumuz Sezen hanıma, müzik öğretmenimiz Büşra hanıma, Kur’an hocamız Fatma hanım hocama, Mithat abimize, servisçimiz Burhan beye herkese çok teşekkür ederim” diye kaydetti.

UZUN: VELİNİN MERKEZDE OLMASI ANA KÜLTÜRÜMÜZDE OLAN BİR SİSTEM

Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uzun ise, “Çocuğuna özgüven veriyor, sorunlarını kendin çöz; birincisi, hem idareci ya da öğretmenini kırmıyor ikincisi, hem süreç içerisinde olay bir noktada çözülüyor. Yani velinin merkezde olması gereken konumu geçmişte bizim ana kültürümüzde olan biz sistem. Oradaki yanlışlıklarda var ama şimdi doğrular bu. Onun için istiyorum ki; sene başında gelince kurallı okul bizi sınıfa bırakmıyorsunuz, böyle bir şey olur mu diye kızar sitem edersiniz. Her gün gelebilirsiniz” ifadelerine verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137