‘Whatsapp Temizlik Hattı’ Kuruldu

Elazığ Belediyesi tarafından çevre sorunlarının hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla ‘Whatsapp Temizlik Hattı’ kuruldu.

‘Whatsapp Temizlik Hattı’ Kuruldu

Sorun ve taleplerin daha kolay bir şekilde çözüme kavuşması için hizmet veren  Alo 153 Beyaz Masa servisinin yanı sıra vatandaş-belediye iletişim ağını genişletebilmek için yeni bir uygulama daha hayata geçirildi.

Bu doğrultuda Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çevre ve temizlik hizmetlerinin kolay ulaşılabilir olması için ‘Whatsapp Temizlik Hattı’ kuruldu.

Vatandaşlar '0-532 138 23 23 numaralı whatsapp hattına çevre ve temizlik konularında şikâyet ve taleplerini anında iletebilecekler.

“EKİPLERİMİZ TARAFINDAN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLMEKTEDİR”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ‘Vatandaş odaklı hizmetlerimiz kapsamında, çevre bilincini artırmak ve daha temiz bir şehir hedefiyle ekiplerimiz tarafından çalışmalar aralıksız sürdürülmektedir. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından hizmete sunulan ‘Whatsap Temizlik Hattı’na iletilecek talep ve şikâyetler anında değerlendirilmeye alınarak hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacaktır. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın ekiplerimize yardımcı olmalarını ve çevre kirliliğine ilişkin oluşabilecek aksaklıkları fotoğraf, video ve bilgileri ile birlikte 0-532 138 23 23 numaralı ‘Whatsapp Temizlik Hattı’na bildirmelerini önemle rica ederiz.’ denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Boş
Boş - 3 yıl Önce

Yav bırakın bu saçmalıkları beyaz masanın WhatsApp hattı ne işe yarıyor ki bu neye yarasın. Arayıp bildirimde bulunuyoruz ne gelen ne giden ne ilgilenen var..

SIRADAKİ HABER

banner137