Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 2019 seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “2019'a daha sağlam bir şekilde gireceğiz.” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muzaffer Çakar ile birlikte AK Parti Tunceli İl Başkanlığı teşkilat toplantısının ardından AK Parti Bingöl İl Başkanlığı teşkilat toplantısına katıldı.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Hepimizin 2019 yılında yapılacak olan seçimlere hazırlıklı olması gerekiyor. Ben şuna inanıyorum. Aynı bölgenin illeri olarak Bingöl'ün gücü, Elazığ’ımıza güçtür. Elazığ'ın gücü, Bingöl'e güçtür. Hep birlikte güçlü olmak zorundayız, hep birlikte çalışmak zorundayız” dedi.

“AFRİN’İN İMARINA DESTEK SAĞLAYACAĞIZ”

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Kilis ziyaretine değinen Başkan Yanılmaz, “Elazığ'dan işadamlarımızla, belediye meclis üyelerimizle birlikte hem Afrin'de teröristlere karşı cesurca mücadele veren eden askerlerimize moral ve motivasyon desteği sağlamak, hem de Afrin'deki olaylardan en çok etkilenen Kilis esnafına destek olmak üzere Kilis’e gittik. Milletçe, dışarıdan ve içeriden ülkeyi bölmek isteyenlere karşı birlik ve beraberlik içindeyiz, kardeşlik şuuru içindeyiz. Ziyaretimizden iki gün sonra da Afrin düştü. Biz Elâzığ Belediyesi olarak Afrin'deki imar ve inşaat çalışmalarına katılma hazırlığı içerisindeyiz. Altyapı veya üst yapı çalışmalarıyla Afrin’e destek vereceğiz ve yardımcı olacağız.” şeklinde konuştu.

81 İLDE İSTİŞARE TOPLANTISI

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muzaffer Çakar ise önümüzdeki yıl yapılacak seçimler öncesinde, seçim atmosferi oluşmadan 81 ili gezip belediye meclis üyeleriyle istişare ve değerlendirme toplantıları yaptıklarını kaydetti.