Çalışmaları yerinde inceleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehrin yaşanılacak bir şehir olduğunu ifade etti.

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin ticaretinin kalbinin attığı Hürriyet Meydanı ve Bankalar Caddesi’nde başlatılan kaldırım, peyzaj, yeşil alan ve dekoratif aydınlatma çalışmaları sürüyor.

Gerçekleştirilecek çalışmalarla Bankalar Caddesi’nde kaldırımlar genişletilerek vatandaşların daha rahat alışveriş yapmalarına olanak sağlanacak.

Hürriyet Meydanı’nda ise yol, kaldırım ve meydan yenilenerek, yeşil alan ve dekoratif aydınlatma çalışmaları yapılacak.

Referandum çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, akşam saatlerinde Bankalar Caddesi ve Hürriyet Meydanı’nda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yanılmaz’a esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başlatılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti anlatan esnaflar, Hürriyet Meydanı ve Bankalar Caddesi’nde 40 yıldır böylesi bir çalışmanın gerçekleştirilmediğine vurgu yaparak, teşekkür ettiler. Hem esnafların memnuniyetini, hem de şehir dışından gelen misafirlerin Elazığ’a duydukları hayranlıkları anlatması üzerine Başkan Yanılmaz, “Elazığ gerçekten yaşanılacak bir şehirdir. Her geçen gün parklarıyla, bahçeleriyle, yeşil alanlarıyla gelişmeye, büyümeye devam edecektir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.