Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz oda seçimlerinin ardından gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda güven tazeleyerek yeniden seçilen Elazığ Sıhhi Tesisat ve Demir Doğramacılar Odası Başkanı Mehmet Çete ile Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığına seçilen Suat Öztürk’ü ziyaret ederek yeni hizmet dönemlerinin başarılı geçmesi temennilerinde bulundu.

“FARKLI HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Oda Başkanı Mehmet Çete, "Belediye ile birlikte farklı hizmetler gerçekleştireceğiz ve yüklendikleri sorumluluğun bilincinde olarak yollarına devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“ESNAFLARIMIZ İŞİN HAKKINI VERME AMACIYLA İŞ YAPIYORLAR”

Başkan Yanılmaz ise, “İnanıyorum ki bizim esnaflarımız yaptıkları işin hakkını sonuna kadar verme inancıyla işlerini yapıyorlar” dedi.

Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Yanılmaz ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ yeniden seçilen Başkan Öztürk’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

“HİZMETLERİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Ziyarette konuşan Suat Öztürk, “Yeniden seçildiğim için mutluyum. Elazığ sanayisini ileri noktalara taşıdık, iş hacmini büyüttüklerini ve yeni çalışmalarla hizmetlerimizi devam ettireceğiz” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZI TİTİZLİKLE SÜRDÜRECEĞİZ”

Rektör Demirdağ ise yaptığı konuşmada, “OSB’nin istihdam ve iş hacmi noktasında çok aşamalar kaydettik. Özellikle açtığımız bölüm ve programlar ile OSB’nin ara eleman ihtiyacını gidermeye çalışıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“OSB ELAZIĞ’IN LOKOMOTİFİDİR”

Yeniden seçilerek güven tazelemenin hem seçilenler hem de ilimiz açısından önem arz ettiğini belirten Başkan Yanılmaz, seçimlerin hizmet aşkına yeni bir heyecan kattığını söyledi. İlimizin kalkınması ve hak ettiği noktalara gelmesi açısından Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nin önemli bir konum teşkil ettiğini kaydeden Başkan Yanılmaz OSB’nin ilimizin lokomotifi olduğunu belirtti.