Yanılmaz: Her Bir Oy Mücadelemizi Güçlendirecek

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ilçe halkını ziyaret etmek ve AK Parti’nin belirlediği belediye başkan adaylarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere Karakoçan’a bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Yanılmaz ilk olarak Sarıcan Belediye Başkanı Faruk Aydın ve Sarıcan Belediye Başkan adaylığı yeni açıklanan Mehmet Sarı’yı ziyaret etti.

Yanılmaz: Her Bir Oy Mücadelemizi Güçlendirecek

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz vatandaşlarla bir araya gelmek ve hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmak üzere Karakoçan İlçesini ziyaret etti.

Başkan Yanılmaz, ilk önce Sarıcan Belediye Başkanı Faruk Aydın ve Sarıcan Belediye Başkan adaylığı yeni açıklanan Mehmet Sarı’yı ziyaret etti. Daha sona ise Karakoçan Belediye Başkan Adayı Ayhan Akbaba'ya ziyarette bulundu.

SARI: PARTİM VE TEŞKİLATIMLA BİRLİKTE FAYDALI HİZMETLER YAPACAĞIZ

Ziyaret çerçevesinde bir konuşma yapan ve Başkan Yanılmaz’ın hayırlı olsun ziyaretlerinden son derece memnun kaldığını belirten AK Parti Sarıcan Belde Belediye Başkan Adayı Mehmet Sarı, “parti ve teşkilat olarak Sarıcan’a vatandaşların da talepleri doğrultusunda faydalı işler yapacaklarını kaydetti. Mevcut Belediye Başkanı Faruk Aydın da görev süreleri boyunca kendilerine sürekli destek sağlayan ve abilik yapan Başkan Yanılmaz’a teşekkür ederim” dedi.

YANILMAZ: İLİMİZE VE BELDE HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Sarıcan Beldesi’nin AK Parti’ye her zaman destek verdiğini ve AK Belediyecilik anlayışıyla yönetildiğini belirten Başkan Yanılmaz, göreve geldikleri günden itibaren büyükşehir belediyesi gibi çalıştıklarını ve Elazığ’ın bütün ilçelerine eşit hizmet götürdüler. Şimdiden seçimlerin ilimize ve belde halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

AKBABA: VATANDAŞIN DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERECEK

Başkan Yanılmaz, ikinci hayırlı olsun ziyaretini ise Karakoçan Belediye Başkan Adayı Ayhan Akbaba'ya gerçekleştirdi. Başkan Yanılmaz’ın Karakoçan’a çeşitli yatırımlarla destek sağladığını ve aynı zamanda Karakoçanlıların damadı olması hasebiyle de ilçeye sürekli geldiğini belirten Ayhan Akbaba, Yanılmaz’ın kendilerine de sürekli yol gösterici olduğunu kaydetti. Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini belirten Akbaba, bu süreçte vatandaşın kendilerine vereceği desteğin çok önemli olduğunu ve güçlerine güç katacak" diye kaydetti.

YANILMAZ: YATIRIM YAPILMAYA DEVAM EDİLECEK

Karakoçan’a birçok yatırımın yapıldığını ve yapılmaya da devam edeceğini aktaran Başkan Yanılmaz, 31 Mart 2019 seçimlerinden sonrada gerek Elazığ’dan gerekse Ankara’dan destek gelecek. Seçimlerin Karakoçan’a ve Elazığ’a hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Özlem duru
Özlem duru - 5 yıl Önce

Şimdiden Seni çok özledik başkanım

Mert
Mert @Özlem duru - 5 yıl Önce

:-)

SIRADAKİ HABER

banner137