Vatandaşlarla bir araya da gelen Başkan Yanılmaz 16 Nisan ‘da yapılacak halk oylaması ile ilgili, “Herkes görüşünde özgürdür ancak gün bir ve beraber olma günüdür" diye konuştu.

Cumartesi gününü bir dizi ziyaret ve incelemelerle geçiren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın ilk durağı, kitap kırtasiye alanında uzun yıllar Elazığ’da faaliyet gösteren ve yeni şube açan işletme oldu. Başkan Yanılmaz, özellikle kitap reyonuna daha fazla ilgi gösterirken, okumak istediği kitapları inceledi.

Daha sonra Hürriyet Meydanı'ndaki inşa çalışmalarını inceleyen Başkan Yanılmaz, çevre esnaf ve vatandaşlarımızla da ayak üstü sohbet gerçekleştirdi.

Yanılmaz, Esnafların öncelikli sorunu olan düzensiz araç parkını çözmek ve meydanı daha prestijli kralbet giriş bir görünüme büründürmek için böyle bir çalışma başlattıklarını belirtti.

Vatandaşlarla da bir araya gelen  Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 16 Nisan’da halkın oyuna sunulacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili bilgi verdi. Vatandaşların vereceği her türlü karara saygı duyduklarını ifade eden Başkan Yanılmaz:”Herkes görüşünde özgürdür; ancak gün bir ve beraber olma günüdür" dedi.