Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 16 Nisan’da oylanacak anayasa değişikliği kapsamında İcadiye mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Yanılmaz yaptığı konuşmada, Elâzığ’da birçok şeyin değişmesi, iyileşmesi, büyümesi, gelişmesi için bütün ekiple birlikte gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Yanılmaz, 3 yılda hayallerin ötesinde birçok şey yaptıklarını dile getirerek, “Ülkemizin güçlü olması, istikrarlı yönetilmesi, istikbalimizi daha emin bir şekilde görebilmemiz için 16 Nisan’da sandıklara gideceğiz. Oylarımızı kullanacağız” dedi.

16 Nisan’da kullanılacak oyun, cumhuriyet tarihi boyunca halkın kendi adına vermiş olduğu en önemli oy olduğunu söyledi.

“BU ÜLKENİN SAHİBİ BU ÜLKEDE YAŞAYAN 80 MİLYON İNSANDIR”

Yanılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Biz diyoruz ki bu ülkeyi, bu ülkede yaşayan vatandaşlar olarak biz yönetiriz. Sözün bizde olması lazım. Yetkinin de bizde olması lazım. Seçtiğimizde problem olduğunda hakem yine vatandaş olacak. Anlaşamıyorlarsa, problem çıkıyorsa yine bize gelecekler, bizi dinleyecekler. Halk olarak biz ne diyorsak o olacak. 16 Nisan’da sandıklara gittiğimizde bu ülkenin sahibi 80 milyon insan mı yoksa Ankara’da, İstanbul’da kendisine elit tabaka diyen, bu ülkenin sahibi benim diyen üç beş bin kişi mi? Biz diyoruz ki: Ey! O üç beş bin kişi kusura bakmayın, bu ülkenin sahibi bu ülkede yaşayan 80 milyon insandır.