Yanılmaz’ın Bayram Ziyaretleri Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın marka şehir olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi. Palu der ziyaretinde konuşan Yanılmaz, seçimlerin önemine de değindi.

Yanılmaz’ın Bayram Ziyaretleri Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bayram ziyaretlerini Palu-Der ile sürdürdü.

Yanılmaz, Palu Der Başkanı fadıl Ülgen ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.

Palu Der Başkanı Fadıl Ülgen, Elazığlılar’ın bayramını kutladı.

“ELAZIĞ YAPILAN ÇALIŞMALARLA MARKA ŞEHİR OLMA YOLUNDA İLERLİYOR”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “UNESCO’nun dünya miras listesine girdi. 30 yıldır müracaat etmiş olmasına rağmen henüz daha bunu gerçekleştirmemiş olan yerler olmasıyla birlikte elhamdülillah 31 Mayıs 2018 itibariyle Harput UNESCO’nun geçici dünya miras listesine alındı. Elazığ’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Elazığ yapılan çalışmalarla bir marka şehir olma yolunda adım adım ilerliyor. Arife gününden itibaren bütün otobüsler özel halk otobüsleriyle birlikte bütün otobüsler ücretsiz sefer yapmaya başladılar. Ben arife günü asri mezarlıkta ve Harput’taki mezarlıklarda gezdim bol miktarda. Bu mezarlıklara girişte çam ağaçları dağıttık. 12 Bin 500 çam ağacımızı arife günü toprakla buluşturduk. Türkiye’de su fiyatlarında indirim yapıp, Türkiye’nin en ucuz içme suyunun kullanılmasına vesile olduk. Cenaze hizmetlerini yeri de dahil olmak üzere tamamen ücretsiz duruma getirdik. 2014 yılından bugüne kadar Belediye’nin daha önce almış olmasına rağmen göreve geldikten sonra hayır biz bunları almayalım, hemşerilerimizin cebinde kalsın dediğimiz miktar 35 Milyon TL’dir” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH 24 HAZİRAN’DA ZALİMLERİN SEVİNMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Cumhuriyet tarihinin en önemli seçiminin 24 Haziran’da yaşanacağını ifade eden Yanılmaz, “Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerine giriyoruz. Bir sistem değişikliğini bu seçimlerle gerçekleştirmiş olacağız. Türkiye’nin yönetim şekli değişecek. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi gelecek, akabinde meclis sistemi gelecek ve akabinde inşallah güçlü bir Türkiye, güçlü bir Elazığ oluşacak. Biz inşallah 24 Haziran’da zalimlerin sevinmesine müsaade etmeyeceğiz. Mazlumların ayağa kalkması için mücadele edeceğiz. Onları sevindirmek için sandıklara gideceğiz, oylarımızı kullanacağız inşallah. İnanıyorum ki %71 buçuk ’un üzerinde oy oranıyla Türkiye’de dereceye girmiş olan illerden biri olacağız inşallah” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

sen bu hızlan uzaya bile ziyarete gidersin.ama boş gidersin numan denen zındıgın yüzünden bu memlekete bela oldun

SIRADAKİ HABER

banner137