"YAPI SEKTÖRÜNDE ELAZIĞ KÜMELENİYOR"

Bu yıl 41.si düzenlenen İstanbul Yapı Fuarına katılan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ile Meclis Başkanı Ahmet Yaşar Elazığ’ın yapı sektöründeki potansiyeli ve üretimi hakkında fuar katılımcıları ile profesyonel alıcıları bilgilendirerek önemli bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirdiler.

"YAPI SEKTÖRÜNDE ELAZIĞ KÜMELENİYOR"

ARSLAN: YAPI SEKTÖRÜNDE ELAZIĞ KÜMELENİYOR

8 - 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’ta bine yakın firmanın katılımı ile bu yıl 41.si düzenlenen ‘41. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’ fuarına katılan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ilimizin kümelenmeye doğru giden yapı sektörünün tanıtımı için fuarın önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti.

“FUARDA İLİMİZİN DE TANITIMI YAPILMIŞTIR”

Başkan Arslan fuar hakkında yaptığı değerlendirmede, “Bine yakın ulusal ve uluslararası firmanın katıldığı ve yapı kimyasalları, yalıtım malzemeleri, cephe kaplamaları, çatı kaplamaları, beton, bölme duvar, aydınlatma, asansör, asma tavan sistemleri, enerji ve daha pek çok ürün grubunun tanıtıldığı bu önemli prestij fuarda ilimizin de tanıtımı yapılmıştır. Meclis Başkanımız Sayın Ahmet Yaşar ile şahsımın yönetiminde yer aldığımız firmalarımız fuarda açtığı stantlarla hem kendi ürünlerini hem de ilimizin tanıtımını yapmışlardır. İlimiz özellikle son yıllarda yapı malzemeleri üretiminde çok önemli gelişmeler göstermeye başlamış ve bu sektörde kümelenmeye doğru gitmektedir. Açılan iki standımızda ilimizdeki yapı malzemeleri üretimleri hakkında katılımcılara ve profesyonel alıcılara gerekli bilgilendirmeler yapılmış ve yoğun ilgi görmüştür” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137