Sadece Elazığ’a değil bölge şehirlerine de hizmet veren Elazığ Havalimanı’nda bir düzenleme daha yapıldı.

Elazığ Havalimanı Müdürü Zeynel Abidin Görür’ün talimatlarıyla Elazığ Havalimanı’nı kullanan Tunceli yolcuları için güzel bir düzenleme gerçekleştirildi.

Daha önceden uçaktan inen ve Tunceli’ye gidecek olan yolcular, havalimanından gelen yolcu kapısından çıktıktan sonra metrelerce yürüyüp Havalimanının dışında servislere binip Tunceli’ye gidiyorlardı.

Ancak yapılan yeni düzenlemeyle Tunceli’ye gidecek olan yolcuların metrelerce yürümelerine gerek kalmadı. Havalimanı Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkıldı ve yapılan ihale neticesinde artık Havalimanı’nın içerisinde Tunceli otobüsleri girmeye başladı.

Böylelikle havalimanından Tunceli’ye gidecek olan yolcular metrelerce yol yürümek yerine gelen yolcu çıkış kapısının önünden hemen otobüslerine bine biliyorlar.

“VATANDAŞLAR İÇİN ÇOK KOLAYLIK OLDU”

Yolcu otobüsü şoförü, “Vatandaş gerçekten memnun. O konuda herkese teşekkür ediyoruz. Buraya girmemiz büyük kolaylık oldu. Yaşlılarımız yürüyordu, engellilerimiz oluyordu. Büyük kolaylık oldu. Yurt dışına gidenlerin 3-4 bagajı oluyordu. Oraya kadar 1 kilometre yol yürüyorlardı. Vatandaşlar yürümekte zorluk çekiyorlardı. İçeri girmemiz vatandaşlar için çok kolaylık oldu” ifadelerini kullandı.

Yolcular da yeni uygulamamadan oldukça memnun olduklarını belirterek yetkililere teşekkür ettiler.

“ŞİMDİ BİZİM İÇİN ÇOK DAHA İYİ OLDU”

Yolcular, “Çok iyi olmuş diye düşünüyorum. Daha rahat gideceğiz. Eskiden ciddi zaman kayı oluyordu. Şimdi bizim için çok daha iyi oldu” dediler.