Yapımı Tamamlanan Kreş ve Gündüz Bakımevi Minikleri Ağırlamaya Hazırlanıyor

Tunceli Belediyesi çalışan annelere destek vermek için Tunceli merkezde inşa edilen Kreş ve Gündüz Bakım evini tamamlandı.

Yapımı Tamamlanan Kreş ve Gündüz Bakımevi  Minikleri Ağırlamaya Hazırlanıyor

Sosyal belediyeciliği ilke edinen ve bu alanda birçok projeyi hayata geçiren Tunceli Belediyesi yapmış olduğu Kreş ve Gündüz Bakımevi ile çocukların yetiştirilmesine büyük katkı sağlayacak. Sağlıklı bireylerin yetişmesinde annelere yardımcı olmak amacıyla yeni yaptırılan Kreş ve Gündüz Bakımevi Projesi ile çocukların hem güvenli bir ortamda eğitim alacak hem de yaşıtlarıyla eğlenme ve sosyalleşme imkanı yakalayacak.

146 öğrenci kapasiteli Kreşte, 5 sınıf, 2 uyku odası, oyun odası, oyun bahçesi, çok amaçlı salon, mutfak ve yemekhane bulunuyor.

Toplumun birçok kesimine yönelik sosyal projeler geliştirdiklerini belirten Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, Kreş ve Gündüz Bekımevimiz minik yavrularımızın gelişimine katkı sağlamak ve çalışan annelere destek olmak adına önemli bir proje olduğunu söyledi.

 Sonel, “Kreş ve Gündüz Bakımevimiz özellikle çalışan annelerimizin hayatlarında büyük kolaylık sağlayacak. Çocuklarımızın bakımlarını üstlenmiş özellikle çalışan annelerimize çocuk bakımı konusunda yardımcı olmak için Kreş ve Gündüz Bakımevi projesini hayata geçirdik. Annelerimizin iş ve sosyal hayata katılımlarını yüksek düzeyde tutmak adına Kreş ve Gündüz Bakımevimiz çok önemli.Çocuklarımız başta olmak üzere yöremize hayırlı olsun” diye konuştu.

7 Eylül tarihinde hizmet vermeye başlayacak Kreş ve Gündüz Bakımevi  için kayıtlar alınmaya devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137