Yaraların Sarılması İçin Gösterilen Çaba Depremzedeleri Mutlu Ediyor

Depremin yaşandığı Elazığ'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla ilgili bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları, Türk Kızılay, AFAD ve UMKE ile diğer yardım kuruluşlarının ve gönüllülerin bölgede yürüttüğü çalışmalardan depremzedeler memnuniyet duyuyor.

Yaraların Sarılması İçin Gösterilen Çaba Depremzedeleri Mutlu Ediyor

Merkezi Sivrice ilçesi olan 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından ilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ilgili bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları, Türk Kızılay, AFAD ve UMKE ile diğer yardım kuruluşlarının başlattığı çalışmalar aralıksız sürüyor.

ÖKTEM: ALLAH BİN DEFA DEVLETİMİZDEN RAZI OLSUN

Fatih Öktem, "Barınma, yatak, banyo, tuvalet gibi tüm imkanlara sahibiz. Yeme içme gibi tüm ihtiyaçlarımız karşılanıyor. Allah bin defa devletimizden razı olsun" dedi.

ÇİMENYAR: ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

Muhammed Çimenyar, "Allah devletimize zeval vermesin, bütün imkanları bizlere sundu. Bu kadar imkanın buraya gelmesi kolay bir şey değil. Devlet, kişisel ihtiyaçlarımıza kadar karşılıyor. Askeri araçla evlerimizin taşınmasına yardım ediyorlar. Allah devletimize zeval vermesin, bu zor günümüzde bizi yalnız bırakmadı" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020, 17:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137