20 yıldır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde görev yapan Yaşar Gürhan emekliye ayrıldı.

Mesai arkadaşları Gürhan için düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

“DİLERİM HEPİNİZ BENİM GİBİ BÖYLE MUTLU BİR GÜN GÖRÜRSÜNÜZ”

Gürhan, sözlerine “Acı, tatlı günlerimiz oldu” diyerek başladı ve konuşmasında şunları söyledi: “20 yıla yakın beraber çalıştık. Ben hepinizden razıyım. Bu yemeğe katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Dilerim hepiniz benim gibi böyle mutlu bir gün görürsünüz.”

“BİZLER KENDİSİNDEN RAZIYIZ, ALLAH DA RAZI OLSUN”

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinçci de, “Her başlangıcın bir bitişi vardır. Allah bizlere de böyle güzel günler nasip etsin” ifadelerini kullanarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün Yaşar Gürhan abimizin emeklilik vesilesi ile burada toplanmış bulunuyoruz. Bu vesile ile de yemek yedik. Birbirimizi gördük. Duygulandık. Emeklilik gerçekten güzel. Böyle sıhhatli bir şekilde emekli olmak çok daha güzel. İnşallah ailesi ile birlikte Allah hayırlı ömürler nasip eder. Güzel günler nasip eder. Bizler kendisinden razıyız, Allah da razı olsun. Hayırlı, uğurlu olsun.”

Bu anlamlı, bir o kadar da hüzünlü veda yemeğinde Emekliye ayrılan Yaşar Gürhan’a mesai arkadaşlarının bir de sürprizi vardı.

Mesai arkadaşlarının hazırladığı, Yaşar Gürhan’ın adında ve soyadında bulunan harflerden oluşan akrostiş şiir hem gülüşmeler hem de duygusal anlar yaşattı.

Program Yaşar Gürhan’a, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Pirinçci tarafından takdim edilen plaket ve hediyelerinin verilmesi ile son buldu.