Türkiye Voleybol federasyonu disiplin kurulu başkanı hemşehrimiz Yaşar Sezikli, medya grubumuzu ziyaret etti.

Genel yayın yönetmenimiz Zeki Akbıyık ile spor koordinatörümüz Coşkun Kamaç’la bir araya gelen Sezikli, Kanal Fırat ve Kanal E’nin Voleybol sporuna verdiği desteği takdir ederek, teşekkürle birlikte Akbıyık ve Kamaç’a Voleybol milli takım tişörtü armağan etti.

SEZİKLİ: HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYORLAR

Geçmişte Elazığ’a milli maç verdiklerini ancak pandemi nedeniyle bunu ertelediklerini belirten Türkiye Voleybol Federasyonu disiplin kurulu başkanı Yaşar Sezikli, “Voleybol Türkiye’de artık özellikle kız çocukları için aileler artık birinci spor olarak seçiyorlar. Elazığ’da da özellikle Kanal Fırat Televizyonu, Zeki Akbıyık Bey olsun, Coşkun Kamaç Bey olsun voleybol sporunun katkısı, gelişmesi için her türlü desteği veriyorlar. En son burada finalleri yaptık. Elazığ’a bir takım gelecekti, milli maç yapacaktı. Ama pandemi nedeniyle maçlar iptal edildi. İlk açıldığında da ilk maçı yine Elazığ’da yapacağız. Voleybol güzel bir spor. Çocuklarımızı, gençlerimizi kahvelere, uyuşturucuya yönlendirmekten se spora yönlendirmek, kültürümüze yönlendirmek için elimizden gelen katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Bu noktada özellikle Coşkun Kamaç Bey’in, Zeki Bey’in duyarlılığına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

KAMAÇ: ELAZIĞLI OLMASININ AYRICALIĞINI MEMLEKETİNE DE AYNI ŞEKİLDE UYGULAYAN BİR DEĞERİMİZ

Kanal Fırat Televizyonu Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç ise, “Yaşar Başkanıma teşekkür ediyorum bu nazik ziyareti ve hediyesiyle birlikte geldiği için. Tabi Sayın Yaşar Sezikli Türkiye Voleybol Federasyonu Disiplin Kurulu Başkanı olmasıyla birlikte voleybol müsabakalarının Elazığ’a getirilmesinde çok önemli katkıları oldu. Milli takım düzeyinde de Elazığ’da maç yapılacaktı. Ancak pandemi, deprem dolayısıyla ertelenmiş oldu. Geçtiğimiz günlerde Bölgesel Amatör Lig’den ikinci lige yükselme final grubunun bir tanesini de Elazığ’ımıza vermişlerdi. Orada Batman takımı ikinci lige yükselmişti. Sağ olsun Elazığlı olmasının ayrıcalığını memleketine de aynı şekilde uygulayan bir değerimiz. Kendisine ben teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.