Abdullahpaşa Mahallesi sakinleri, hem esnaf adına hem de mahalle sakini olarak dertlerini dile getirdiler.

Çarşılarının düzenlenmesini talep eden mahalle sakinleri, mahallede bulunan birden fazla büyük marketlerin işlerini olumsuz yönde etkilediğini talep ederek, vatandaştan esnaflarına sahip çıkmalarını istedi.

Yol sıkıntılarının olduğunu dile getiren esnafın, yetkililerden talepleri var.

Abdullapaşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Köse de, çarşıya yeni bir düzenleme yapılması için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

“KÜÇÜK ESNAFTA FİYATLAR DAHA UYGUN”

Esnafların sıkıntılarını değerlendiren Abdullapaşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Köse, "Esnaflarımız özelikle son bir iki yıl içerisinde özelikle ekonomik tedbirler kapsamasında bazı sıkıntılar yaşıyor şu dikkatimi çekiyor büyük marketlerin yapmış olduğu kampanyalar ki vatandaşta bütçesine göre hareket ediyor ama küçük esnaflarda fiyatlar daha uygun olsa da vatandaş yine gidip büyük yerlerden alışveriş yapıyor" diye konuştu.

KÖSE: GİRİŞİMLERİM YİNE DEVAM EDECEK

Köse öte yandan, "Özelikle dört tane büyük çarşımız var ben bu çarşılarla alakalı önceki dönem Belediye Başkanımızdan da ricada bulundum bu dükkanlara revize anlamında çalışma yapılmasını istedim ki bununla alakalıda bir girişim oldu ve yine gereken girişimleri yapacağım diğer şehirlerde nasıl oluyor v.b gibi konuları masaya yatıracağız" dedi.