25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili olan ve sonraki süreçte ise partisinden istifa ederek İYİ Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan Yavuz Temizer’e yeni görev verildi.

İYİ Parti’nin son kurultayında Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Yavuz Temizer, alınan kararla Antalya İl Başkanlığı’na atandı.

TEMİZER: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Antalya İl Başkanlığı görevine getirilen Yavuz Temizer, yaptığı açıklamada, “Antalya İl Başkanlığımızda partililerimiz ile buluştuk ve Antalya İl Başkanlığı görevini teslim aldık. Bugüne kadar teşkilatımız için var gücüyle çalışmış İl Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun. Bayrağı teslim aldığımız yerden daha ileriye taşıyabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.

YAVUZ TEMİZER KİMDİR?

Yavuz Temizer, 1976 yılında Elazığ’da doğmuştur.

1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Temizer, 2000 yılından itibaren iş hayatının içerisinde İnşaat Müteahhitliği yaptı.

Türk Ata Vakfı kurucu Mütevelli Heyet Üyesi, Bengütürk TV kurucu Yönetim Kurulu Üyesi, Türkgücü Ülküspor kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak bulundu.

 1992 yılından itibaren ocak teşkilatları içinde bulundu. İstanbul Teknik Üniversitesi Teşkilat Başkanlığı yaptı. 2006 il kongresinde MHP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyelisi oldu. Teknik Üniversite Mezunlar Derneği kurucu Genel Başkanlığı yaptı. 2009 yılında MHP 9. Olağan Büyük Kurultayında Merkez Yönetim Kurulu Üyesi seçildi. 2015 yılında MHP 11. Olağan Büyük Kurultayında Merkez Yönetim Kurulu Üyesi seçildi.

25. Dönem Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili olarak meclise giren Yavuz Temizer, 26. Dönemde yapılan seçimlerde meclise girememiştir. 

Yavuz Temizer, 2018 Genel Seçimlerinde, İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı oldu.

Temizer, 2 Çocuk babasıdır.