Elazığ Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve aynı zamanda Harput Gazetesi İmtiyaz sahibi Mustafa Doğan, Elazığspor onuruna kahvaltı verdi.

Kahvaltıya Teknik Direktör Orhan Kaynak ve yardımcılarının yanı sıra, futbolcular, Kulüp Genel Müdürü Murat Ertürk ve kulüp personeli ile basın mensupları katıldı.

KAYNAK: İNŞALLAH BİR SAHİPLENEN OLUR

Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, “Altay maçı öncesi, Afyon maçı sonrası Afyon maçından sonra sorunları çok konuşmak istemiyoruz. Hep köyü şeyleri konuşmak istemiyoruz ama gerçekleri söylemek zorundayız. İmkanlar olmadığı için böyle bedava olan yemek, kahvaltı ikramlarına hep beraber gitmeye çalışıyoruz. Hem bizin için, hem de oyuncular için sıcak bir ortamda tanıdığımız insanlarla beraber olmak, özellikle Elazığ Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Harput Gazetesi sahibi Mustafa Doğan gibi bir insanla birlikte olmak bizim için keyifli. Ayrıca sizin ayrıcalığınızla beraber, Elazığ sevdalılarıyla beraber olmak bizim için bir keyif. Şu anda galip gelmiş bir takımın olmayan bir yönetimiyle, olmayan bir sahipsizliğiyle birlikte biz bize keyif yapıyoruz. İnşallah bir sahiplenen olur, Elazığspor’un önü açılır, geleceğe umutla bakar. Bizim beklentimiz çok. Altay maçını da bu beklentiyle bekliyoruz. Bu çocukların maaş, prim, personel derken bu çocuklar kazandıklarının karşılığını da almıyor. Primlerini de almıyor. Nasıl geçiniyorlar derseniz bilmiyorum. Ama birbirlerinden harçlık aldıklarını, parası olan parası olmayana, imece usulüyle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. İnşallah Elazığspor’un önü açılır. Ülkemizin önemli şehri, ülkemizin önemli kulübü. Yaşaması ve yaşatılması gerekiyor. Sahiplenilmesi gerekiyor. Çok fazla da bir borcu yok. Yapılması gereken acil işlerin dışında bu kulüp bu oyuncular burada kalır ve kulüp hayatına devam eder” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: BİR PARA ÖDENMESİ GEREKİYOR

Altay Maçı’nın Sivas’ta oynanması için yapılan girişimi de değerlendiren Kaynak, “İkinci Başkan Erdal Sarılar’ı ardım, hemen hiç sorun yok dedi. Ama stat bizde değil dedi. Gençlik Spor ’da dedi. Gençlik Spora yazı yazın, biz de o anda hemen Murat Ertürk hemen yazıyı yazı, gönderdik, 10 dakika sonra geri döndüler. İstediğiniz gibi kullanın, Sivas senin şehrin, senin takımın diye söylediler. Sivasspor’a da teşekkür ediyorum. Ama buradaki stat Gençlik Sporda olduğu için stat masrafları olacaktır. Bu masrafları futbolcularla kendi aramızda mı toplarız? Bir para ödenmesi gerekiyor. Burada Valiliğimiz veya Belediye Başkanımızın birilerinin para vermesi ve o statta oynamamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

DOĞAN: BUGÜNE KADAR HİÇBİR ZAMAN TAKIMDAN EKSİK OLMADILAR

Elazığ Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan ise, “Öncelikle güzel bir ortam. Sadece basın ve Elazığspor futbolcuları. Hocama da teşekkür ediyorum. Bazı şeyleri güzel duygularla anlattı. Şimdi Elazığ’ın marka değeri olan Elazığspor’un çok değerli teknik heyeti ve futbolcularıyla bir arada olmak, bir kahvaltıda bir araya gelmek bu bizler için sevindirici ve güzel şeyler. Tesislerin dışında daha farklı bir ortamda olmak o da ayrı bir güzellik. Ben korka korka hocama telefon açtım. Hocam yarın bir kahvaltı versek uygun görür müsünüz dedim. Hocam da sağ olsun kabul etti. Tekrar hocama teşekkür ediyorum. Hocam Elazığspor için bir değerdir. Çünkü geldiği günden bugüne kadar Elazığspor’un sorunlarıyla yaşıyor. 10 kişiyle idman yaptı, 5  kişiyle idman yaptı, kampta sıkıntı yaşadı. Ama şehri terk etmedi, lokomotif olarak takımın başında kaldı. Hocam sağ olsun. Bizler de zaman zaman alınan kötü sonuçlardan sonra hocamızı eleştirdik ama hakikatten hocam ve futbolcular Elazığ için bir değerler. Çünkü bugüne kadar hiçbir zaman takımdan eksik olmadılar. İmkanlarını, güçlerini sahaya yansıttılar. Kötü sonuç aldılar, iyi sonuç aldılar, şanssız maç verdiler bunlar işin farklı tarafı. Ama gün bugün Elazığspor’a sahip çıkma günüdür” dedi.

DOĞAN: ELAZIĞSPOR’U İSTEDİĞİ YERE GETİREBİLİRİZ MESAJI VERİLDİ

Doğan, “Gitmişsin rakibin olan Afyon’u sahasında 4-0 yenmişsin ki bu mesajdır. Futbolcular biz buyuz, gücümüz bu, bize sahip çıkın bir Elazığspor’u istediği yere getirebiliriz mesajı verildi. Ama buna tabi ilin seçilmişleri atanmışları, iş adamları mutlaka ve mutlaka gün geçmeden yarına kadar bir araya gelip bir birliktelik sağlayıp bu arkadaşlarımızın az da olsa sorunlarını giderebilirlerse Elazığspor için güzel günler yakında. Yok herkes benim neyime lazım der ise Elazığspor yarın çok kötü olur. 10 trilyon, 20 trilyon da versen bu takımı bir daha buralara taşıyamazsın” diye konuştu.

Öte yandan kahvaltı programı sonrası, Günışığı Gazetesi Spor Müdürü Özgür Yıldırım’ı, doğum günü sürprizi yapıldı.