Yazıkonak Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

Yazıkonak Belediyesi araç filosuna dahil ettiği iki toplu taşıma aracı törenle hizmete girdi.

Yazıkonak Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

Yazıkonak Belediyesi, araç filosuna iki toplu taşıma aracı dahil etti.

Alınan iki aracın hizmete girmesi nedeniyle tören düzenlendi. Törene Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

ÇADIRCI: CİDDİ MANADA YÜKSEK FATURALAR VAR

Törende konuşan Saadet Partisi Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, “Son 5 yılda yapılan borç, 27 yılda yapılan borcun ortalama 2 katı kadar. Bir sürü fatura var, çok ilginç fatura var. Yüklü miktarda, ciddi manada yüksek faturalar var. Elbise, yemek faturaları, kayısı, tespih ve daha sayamadığım bir sürü faturalar var. Biz bunun niye açıklamasını yapıyoruz? En yüce yargı milletimizin vicdanıdır. Halkımızın vicdanına havale ediyoruz. Bu bizim görevimiz. Biz bunu açıklamakla görevliyiz. Biz sadece açıklıyoruz. Bunların mahiyetini, iç kısmını bilmiyoruz. Geldiğimiz gün kurumun bozulan bir aküsünü alacak paramız yoktu” ifadelerini kullandı.

ÇADIRCI: 11 DURAĞIMIZI KENDİ İMKANLARIMIZLA ÜRETTİK

Başkan Çadırcı, “Yazıcakonak’ımıza 500 milyar değeri olan 2 tane otobüsümüzü kazandırdık. Bunu peşin; senetsiz aldık. Otobüslerimiz 2017 model araçlardır, klimalıdır. Tertemiz otobüsler. Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah beldemize. Biz göreve geldiğimizde çıkmazda olduğumuz için biz biliyoruz ki çevre ve beldeler geldiklerinde ilk meclis toplantılarında yaptıkları ilk icraat gidip bankalardan para almak oldu. Biz bankanın yolunu kapattık. Tasarrufa gittik, önlemini aldık. Geçen dönemin 2018 yılının 4 aylık ile 2019 yılının 4 yıllık yakıt arasındaki fark, 14 bin 100 litre yakıt daha düşük aldık. Tasarruf etmiş oluyoruz. 11 durağımızı kendi imkanlarımızla ürettik. Bunlar Avrupa Standartlarında duraklardır. Değerleri; 120-130 milyar civarıyken biz bunu 40-50 milyar civarında mal ettik. Biz durmadık. 1 kilometrenin üzerinde 25 yıl sorunlu olan kanalizasyonlar vardı, son 5 yıl sorunlu olan kanalizasyon alanları vardı. Elhamdülillah biz bunu başardık, bunu bitirdik” şeklinde konuştu.

HACIBEKİROĞLU: TÜRKİYE’DEKİ KAYNAKLAR 82 MİLYON İNSANA YETER

Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu ise, “Yazıkonak Belediyesi hakikatten gerçekten borçlu bir belediye. Hemde yüklü bir borç nüfus oranına göre. Ama buna rağmen 4 aylık belediye başkanımız takriben 200 bin liralık bir borç ödemesi ve 2 tane otobüsümüzü de banka kredisiyle değil, bundan sonra şuradan para bularak değil, kendi imkanlarıyla peşin para vererek 2 tane belediye arabamızı da otobüsümüzü de beldemizin halkına sunmaktadır. Burada 400 bin liralık takriben yemek faturası söz konusudur. Bildiğim kadarıyla 21 bin lira tespih faturası bulunmaktadır. Giyisiden tut, altın, kuyumculara kadar faturala bulunmaktadır. Buna rağmen biz belediyede gerçekten şu anda Türkiye’miz bütünm kurumlarıyla krizde olmasına rağmen bizim belediyemiz hem hizmetleri yapıyor. Bildiğim kadarıyla da kasasında da para bulunmaktadır. Şunu söylemeye çalışıyorum; Türkiye’deki kaynaklar 82 milyon insana yeter, bola döke artar bile. Sadece bu kaynakları doğru kullanmak için Saadet Partisi’nin iktidarına ve kadrolarına ihtiyaç vardır” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137