Yazıkonak Belediyesi’nden Eğitime Tam Destek

Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı birinci dönemi karnelerini dağıtarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Karne dağıtımına, Başkan Ayaz’ın yanı sıra okul idarecileri öğretmenler ile veliler katıldı.

Yazıkonak Belediyesi’nden Eğitime Tam Destek

Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı birinci dönemi karnelerini dağıtarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Karne dağıtımına, Başkan Ayaz’ın yanı sıra okul idarecileri öğretmenler ile veliler katıldı.

AYAZ: OKUMAYI ÇOK SEVİN VE ÇOK OKUYUN

Törende konuşan Başkan Ayaz, yarıyıl tatili dolayısıyla tatile çıkacak olan öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunarak, “Bizim dönemimizde karne bir heyecan vesilesiydi. Acaba karnedeki notlarımız nasıldı diye merak ederdik. Şimdiki öğrencilerimiz karne notlarını internette görebiliyor. Okulumuzun tertibi, temizliği ve öğretmenlerimizin heyecanı bizi heyecanlandırırdı. Sizlere öğretmenleriniz çok ilgi ve alaka gösteriyor. Okul müdürleriniz ve yöneticilerinizde aynı şekilde. Ayrıca veliler de sizlerle birlikte bu karne ve tatil heyecanını birlikte paylaşmak için burada bulunuyorlar. Benim size tecrübelerim doğrultusunda nasihat olarak ifade edeceğim, bir kere okumayı çok sevin ve çok okuyun. Bir hikâye kitabı okuduysanız onu anlatma, hem sözlü, hem yazılı anlatım konusunda gayret gösterin” dedi.

AYAZ: SİZLERDE ÖZLEMLE OKULUNUZA KOŞACAKSINIZ

Eğitim-öğretim yılının ilk yarısının tamamlandığını hatırlatan Başkan Ayaz, “Birinci yarıyılı bitirdiniz, inşallah ikinci yarıyılda da daha zinde, tatilde dinlenerek, ailenize yardım ederek ve kitaplarınızı okuyarak, birinci yarıyılda görmüş olduğunuz dersleri genel anlamda tekrarını yaparak ikinci yarıyıla hazırlanacaksınız. Öğretmenleriniz sizi heyecanla bekleyecek, sizlerde özlemle okulunuza koşacaksınız” diye kaydetti.

AYAZ: BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

Başkan Aydın Ayaz, karne dağıtımında öğrencilere giysi yardımında bulunarak bu tür desteklerin devam edeceğini belirterek, “İyi bir eğitim almaları adına sevgili öğrencilerimize sunduğumuz desteklerimizi bugünde devam ettirdik. Öğrencilerimizin her koşulda yanında olacağımızı ilk günde ifade etmiştik. Yazıkonak Belediyesi olarak eğitim faaliyetlerine verdiğimiz destekler bundan sonra da aralıksız devam edecektir. Ben birinci eğitim öğretim yılının başta öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137