Yazıkonak Kadın ve Gençlik Merkezinin Temeli Atıldı

Yazıkonak beldesi’nde yapılacak olan Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yazıkonak Kadın ve Gençlik Merkezinin Temeli Atıldı

Yazıkonak Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bin 600 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilecek olan merkezin temel atma törenine Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

ÇADIRCI: GENÇLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYI BİR BORÇ BİLİYORUZ

Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, çok amaçlı kadın ve kültür merkezinin beldeye hayırlı olmasını dileyerek, “Beldemizde gençlerimiz için 34 yıl sonra bir temel atılıyor. Bugün bunun heyecanını ve sevincini yaşıyoruz. Gençlerimize değer veriyoruz ve geleceğimiz olan gençlerimiz için çalışmayı bir borç biliyoruz. Çok Amaçlı Gençlik Kültür Merkezimiz öğrenimin ve öğrenimin yeri olduğu gibi muhabbetin ve tanışmanın da mekanı olacak inşallah” dedi.

ŞERBET: KENDİLERİNİ YETİŞTİRECEKLER

İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, kadın ve gençlik merkezinin belde halkı için önemli olduğunu belirterek, “Kadın ve Gençlik Merkezi Yazıkonak için inşallah hayırlı olacak. Gençlerimiz burada sosyal ve kültürel olarak kendilerini yetiştirecekler. Kadınlarımız yine burada bir araya gelerek kendilerini yetiştirecekler. Burada asıl konu bu projelere imza atan Sayın Elazığ Valimizi kutluyorum, tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese cani gönülden teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

YIRIK: YAZIKONAK’IN BİLİM YUVASI OLACAK

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, temeli atılan kadın ve gençlik merkezleri ile amaçlarının vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirterek, beldenin bilim yuvası olacağını söyleyerek, “Bilgi ve becerileri kazandırmak için oluşturulan atölyeler ile çocuklarımıza oyun alanları ile gençlerimize internet imkanı ile okuma salonlarıyla inşallah Yazıkonak’ın bilim yuvası olacak. Katkılarından dolayı İl Genel Meclis Başkanımızı tebrik ediyorum, Meclis üyelerimizi kutluyorum. Onlar ilimizin özel idare anlamında her türlü yönüyle kalkınması ve insanlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için büyük gayret sarf ediyorlar” açıklamalarında bulundu.

Temeli atılan kadın ve gençlik merkezinde meslek öğretme ve öğrenme salonları ile sergi, teknoloji ve konferans salonları ile aktivite alanları ve kütüphane yer alacak.


 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2021, 19:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Maskesiz Üçler
Maskesiz Üçler - 3 yıl Önce

Kareli gömlekli ve yanındakiler maske yasağını delmiş bunlar cezadan muaf mı?

SIRADAKİ HABER

banner137